Революційний матрац Casper, який поміщається всередині багажника таксі

В даний час в світі з'явилася велика кількість виробів, орієнтованих на збереження і підтримання людського здоров'я, а також сприятливого самопочуття. Багато з них функціонують для того, що перетворити безтурботний відпочинок і комфортний сон в більш якісний і розслабляючий процес. Однак більшість такої продукції характеризується значними габаритами і низькою мобільністю, але не так давно на ринок вийшов новий інтелектуальний товар - сучасний і затишний Casper.

Вироблений в Сполучених Штатах Америки, modern art матрац поставляється клієнту в складеному вигляді в простій картонній коробці, що вміщується в багажнику невеликого автомобіля, або навіть на задньому бампері мотоцикла.

Процес виготовлення поєднує в собі дві унікальні технології для спокійного проведення часу в літній і зимовий час року: високоякісна латексна піна преміум-класу використовується для охолодження, а матеріал з ефектом пам’яті і технологією мікроциркуляції повітря забезпечує підтримуючий комфорт.

Вдосконалюючи ланцюжки поставок і роботу з кожним постачальником, які беруть участь під час виробництва, компанії Casper вдалося створити революційний дизайн, який успішно кидає виклик конкурентам.

Матраци поставляються в шести різних габаритах: від двомісного зразка Twin аж до найбільшої моделі California King. При цьому вартість доставки варіюється в обсязі витрат між 600 і 1100 доларів з гарантією десять років.

Продукція має розміри 25 сантиметрів у висоту з невеликим прошарком піни на вершині, при цьому клієнти можуть випробувати всі якості і характеристики спального мату протягом 40 днів і відправити його назад безкоштовно, якщо їм що-небудь не подобається.

Також варто відзначити, що ця унікальна модель дозволяє перетворити дизайн інтер’єру за рахунок свого лаконічного і ефектного вигляду. Вона знімає тиск з боку кульшових і плечових суглобів та інших областей, що дозволяє контурам людського тіла належним чином підтримуватися під час сну.

Перші випробувачі цієї унікальної продукції описували свої відчуття, немов «ширяння на пухнастих хмарах».

Компанія в процесі розробки і створення своєї сучасної і інноваційної лінійки виробів спроектувала спеціалізовану лабораторію сну, щоб повністю дослідити цей процес і з використанням спеціальних пристроїв контролювати якість відпочинку.

В результаті цього керівники і менеджери компанії стверджують, що їх товар є найкращим і найзручнішим ліжком на всій планеті. При цьому воно чудово доповнює будь-які дизайнерські меблі або стандартний нехитрий гарнітур. Його навіть можна просто покласти на підлогу і спати в комфорті.

Латексний матеріал зберігає прохолоду, що дозволяє комфортно себе почувати в спекотний літній час року. Пінна складова була спеціально виготовлена ​​для сну, тому вона не містить шкідливих елементів і хімічних включень, які негативно впливають на організм. На відміну від більшості сучасних ліжок пінний латексний матеріал в основі Casper зберігає традиційну пружність, яка видаляє будь-які дискомфортні відчуття і дозволяє впоратися з болем після інтенсивних занять спортом.

Хороші функціональні меблі - запорука комфорту і затишку в домівці. Інтернет-магазин ideko.com.ua пропонує широкий асортимент якісних сучасних меблів для кухні, спальні, вітальні, передпокою на любий смак і гаманець.