Про переваги металопластикових вікон

Правильно підібрані вікна ефективно захистять ваше житло від втрати тепла і шуму, що його поширюють зовні. Стандартним рішенням для більшості українців останнім часом стали металопластикові вікна. Таке рішення, безумовно, буде хорошим вибором для будинку по ряду об'єктивних причин.

Крім технічних параметрів, вікна ПВХ відрізняються цікавим зовнішнім виглядом. Незважаючи на те, що такі вікна як і раніше у багатьох асоціюються виключно з білим кольором рам, в асортименті виробників можна знайти широку кольорову гаму і підібрати необхідний відтінок відповідно до інтер’єру приміщення.

Перед покупкою вікон слід переконатися, що всі розміри і форми відповідають вашим очікуванням. У випадку, якщо ви сумніваєтеся, що зможете правильно зробити виміри і підібрати відповідне вікно, довірте цю справу професіоналам. Досвідчені співробітники компанії STIMEX, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://stimex.ua/okonnie-konstruktsii/, не тільки зроблять необхідні заміри, але і допоможуть підібрати енергозберігаючі металопластикові вікна в Києві, залежно від конкретних побажань замовника (наприклад, необхідність підвищеної системи безпеки або наявність нестандартного віконного отвору).

Переваги металопластикових вікон

Цей вид вікон відрізняється відмінними технічними параметрами. Вони стійкі до впливу атмосферних факторів і хімічних речовин. Завдяки неймовірній міцності ці вікна будуть справно служити до 40 років.

Вікна ПВХ характеризуються винятковою герметичністю, тому в непровітрюваних приміщеннях, можливо, буде потрібно установка вентилятора, який забезпечить необхідну циркуляцію повітря.

Вибираючи металопластикові вікна, вам не доведеться турбуватися про їх обслуговування. Достатнім буде проведення простих процедур по догляду за ними.

Про що слід пам’ятати?

Важливий фактор, про який слід пам’ятати, вибираючи вікна - це кількість камер віконних профілів. Чим їх більше, тим кращі ізоляційні параметри вікна. Не менш важливим є клас профілю. Найвищий клас позначається символом А і має найбільшу товщину зовнішніх стінок і ширину внутрішніх камер. Вибравши металопластикові вікна з профілями класу А, можете бути впевнені в їх довговічності, стабільності і захисту від впливу погодних умов.

Особливу увагу також потрібно звернути на прокладки, які застосовуються для забезпечення герметичності при проникненні води, втрати тепла і захисту від шуму. Чим більше товщина прокладки, тим краще експлуатаційні параметри вікна ПВХ. Їх доповненням може бути додаткова прокладка, яка сприятиме підвищенню термоізоляції вікна і придушення шуму.

Людям, що живуть на жвавій вулиці, варто задуматися над вибором пластикового вікна, яке має звуконепроникне скло. Воно характеризуються підвищеним ступенем звукоізоляції, тому ви можете бути впевнені, що звуки, що доносять ззовні, будуть ефективно придушуватися.