Особливості і переваги співпраці з компанією GazOne

Компанія GazOne, що є одним з лідерів українського ринку автозапчастин, виробляє запчастини для різних видів транспортних засобів. Завдяки широкому асортименту продукції, відповідального підходу до своєї роботи, а також налагодженим логістичним постачання, ми змогли обзавестися великою кількістю партнерів і задоволених клієнтів.

Завдяки оптимізованої ціновій політиці, необхідні товари можна придбати в нашому інтернет-магазині gazone.com.ua за максимально доступними цінами.

Як оптом, так і в роздріб реалізуються товари для автобусів, вантажних і легкових автомобілів, сільськогосподарської техніки (МТЗ, Т150, ЮМ3). Також окремим напрямком діяльності є ремонт компресорів LB50, LB75, LB30.

Детальніше про конкурентоспроможны переваги

З кожним роком кількість наших задоволених клієнтів зростає, а обсяги виробництва продукції збільшуються, в першу чергу, тому, що наша компанія:

- Виготовляє і реалізує товар власного виробництва (це означає, що ми цілком і повністю відповідальні перед покупцем за якість).

- Успішно реалізувала можливість надання зручної системи оплати і доставки товару за адресою покупця.

- Щодня поповнює асортимент автозапчастин новими деталями, які складно знайти в інших українських магазинах.

Всі вироби, випущені нами, проходять багатоступеневу перевірку якості, що підтверджують відповідні сертифікати.

Детально про виробничі процеси

Роботи з виготовлення запасних частин для транспортних засобів виконуються в різних робочих цехах з повним контролем якості. Ми створюємо деталі самостійно, без залучення до процесу виробництва аутсорсингових компаній (само собою, цей фактор сприятливо діє на цінову політику підприємства). Ми не переплачуємо посередникам, а значить, і не завищуємо ціну на товар.
 
В інженерно-конструкторському центрі, на інноваційному обладнанні здійснюється проектування і створення макетів деталей. Крім цього, є цехи, обладнані за останнім словом техніки, в яких виробляються процеси:

- лазерного різання;

- штампування металів;

- виготовлення пружин;

- механічної обробки металів;

- чавунного і алюмінієвого лиття;

- виробництва запчастин з гум і полімерів;

- виготовлення деталей з прокладкових матеріалів (з пароніту, картону, повсті).

Ми регулярно оновлюємо обладнання і закуповуємо тільки якісні витратні матеріали. У цехах працюють виключно кваліфіковані майстри - професіонали своєї справи.

Асортимент продукції GazOne

У нас є запчастини для вантажних автомобілів, випущених виробниками з СНД, а також європейськими та китайськими компаніями. Витратні матеріали виготовляються для автобусів ЛАЗ, ПАЗ, ЛіАЗ, Богдан ISUZU, ТАТА ЕТАЛОН. Крім цього, ми виробляємо запчастини для легкових іномарок і автомобілів ГАЗ, УАЗ, ВАЗ, ЗАЗ Таврія Lanos, Москвич.

Клієнти компанії GazOne мають змогу на сайті gazone.com.ua вигідно замовитизамовити:

- Товарні групи виробів - ремонтні комплекти, автохімія, автомобільні акумулятори, інструменти, гальмівні трубки, металовироби і т. д;

- Запчастини для вузлів і агрегатів автотехніки, а саме для: двигуна, системи випуску відпрацьованих газів, рульового управління, ходової частини, електрообладнання і не тільки.

У разі, якщо у Вас є питання, телефонуйте в нашу довідкову службу. Ми з задоволенням проконсультуємо Вас по будь-якому питанню, і обговоримо варіанти співпраці.