Модні чоловічі футболки: огляд актуальних тенденцій

Можете назвати найпотрібніший предмет чоловічого літнього гардеробу? Футболка, зрозуміло! Як обійтися без цієї зручної речі, яку можна вдягати як в офіс (якщо тільки немає дрес-коду), так і на прогулянку за місто? Але що ж є модним в цьогорічному відпускному сезоні? Модні дизайнери вже злегка привідкрили завісу таємниці, показавши нам, чоловікам, у що краще одягатися.

Зараз чоловікові не так-то просто вибрати для себе відповідну модель футболки - адже дизайнери і модні будинки буквально завалюють магазини своїми виробами, пропонуючи чоловікам наряди один іншого краше. Як вибрати чоловічу футболку, і які тенденції особливо актуальні?

Тенденції

Особливу популярність в поточному набувають футболки поло. Вони на недовгий час залишали модний олімп, щоб в цьому році знову повернутися з тріумфом. А в інтернет магазині pobedov.com/categories/polo-i-futbolki/ саме зараз ви знайдете велике різноманіття якісних і модних брендових чоловічих поло і футболок на любий смак.

Футболка поло відрізняється невеликим відкладним комірцем. Вона універсальна: її можна надягати і з піджаком, і зі спортивним одягом. До того ж вона виглядає просто і водночас елегантно, роблячи з чоловіка справжнього джентльмена.

Спортивні футболки не менш актуальні. Такий тип фасону завжди буде основним для чоловіка. Якщо у молодої людини красиве, подкаченний в потрібних місцях тіло, то спортивна облягаюча футболка чудово підкреслить всю її видатну мускулатуру на грудях і на спині. Але навіть якщо чоловік ще тільки збирається в спортзал, то і тоді спортивна футболка буде виглядати гармонійно.

У цьому випадку стилісти рекомендують вибирати вільні моделі - які більше нормального розміру свого господаря на 2-3 позиції. Такий нарочито великий розмір здатний надати відсутній обсяг чоловікові з худорлявою статурою. А у масивного джентльмена зайва тканина приховає не менше зайві кілограми.

Матеріал для футболок - звичайно, бавовна. Це класичний варіант і практична та гігієнічна тканина з усіх можливих. На бавовні добре відображаються принти та малюнки, вона пропускає повітря і приємна до тіла.

Також дизайнери взяли на озброєння такі тканини для чоловічих футболок, як льон і віскоза. Це теж натуральні матеріали, але не настільки поширені. Віскоза дуже приємно відчувається на тілі, а льон справляє враження солідності і надійності. Також цей благородний матеріал надає виробу дорогий вид. Якщо в тканину додається віскоза, це додає матеріалу еластичності, виріб красиво облягає тіло, підкреслюючи його рельєф.

Деякі дизайнери запропонували і такий варіант в 2019 році: звичайні чоловічі бавовняні футболки в поєднанні з вставками з інших тканин. Використовуються навіть шкіра і замша.

Основний колір в наступаючому сезоні - чорний. Це класичний чоловічий колір, дуже стильний і елегантний. Чорна футболка - просте, але гармонійне і модне рішення, можливий варіант і з малюнками.

У цьому році як ніколи модно прикрашати чоловічі футболки різноманітними пінтами. Причому вони можуть бути не тільки в класичній чорно-білій гамі, але також і яскравими, зі смішним малюнком або у вигляді коміксів. Особливою популярністю в 2019-2020 році будуть користуватися малюнки, що нагадують географічні карти, різні написи і окремі літери, орнаменти диких племен і стилізація під них. Причому малюнки можуть розташовуватися як на передній частині виробів, так і на спині.

Популярні довгі чоловічі темні футболки з нанесеними на них малюнками з металізованої фарби або металевий декор. Забарвлення вітаються як золоті, так і під срібло. Але останні краще.

Цікавий комір - особливість модних футболок сезону 2019-2020 року. Особливо актуальні відкладним комірці, трикутна горловина і стійка.

Надмірно великий розмір - модний тренд в 2019-2020 році. Такі футболки виглядають так, як ніби чоловік запозичив їх у свого старшого брата або у якогось здорованя. Подібний виріб особливо добре виглядає з довгими шортами.

Футболки з капюшоном, вільно лежачим на спині - ще один цікавий модний тренд. Особливо стильно такі вироби легкої промисловості виглядають в поєднанні з джемпером.