3 головних убори, які стануть в нагоді вам в розпал літа

Ховатися від нестерпної спеки нам довелося в червні, але навіть незважаючи на те, що зарядили дощі, надія на сонячне літо ще не встигла покинути нас остаточно. До нового витка гарної погоди варто підготуватися, і це значить не тільки поповнити колекцію сонцезахисних окулярів (хоча це точно ніколи не зашкодить).

Головні убори вже давно перестали бути необхідним аксесуаром - якщо раніше джентльмен не міг вийти з дому без капелюха, то тепер можна обійтися без нього, або віддати перевагу бейсболці або панамі.

Кожен варіант хороший по-своєму, але об’єднує їх одне: всі три здатні зробити образ більш запам’ятовуваним. Експерти підібрали три образи, щоб ви виглядали стильно, ваша голова була під надійним захистом (в першу чергу, від сонячного удару), а вам залишиться лише відвідати магазин головних уборів номер №1 в Україні kokopelli8.com.ua, де представлено широкий асортимент модних бейсболок, кепок, шапок і інших головних уборів, і замовити собі найбільш вподобану річ.

Капелюх

У капелюсі легко відчути себе гостем з минулого - чемним, елегантним, але досить старомодним. Якщо подорож на машині часу - не межа ваших мрій, то варто відмовитися від краваток-метеликів в повсякденних образах і крислатих капелюхів зі строгими костюмами. Замість цього носіть цей елегантний головний убір з чимось більш розслабленим: це може бути сорочка вільного художника (як у Дуги Пойнтера на Вімблдоні) або непарні штани і піджак. І якою б привабливою не здавалося вам думка про поєднання з класичними черевиками (може особливо потягнути на чепуристі броги), краще віддати перевагу лаконічним кедам: так ви точно не зійдете за гостя тематичної вечірки в дусі «Великого Гетсбі».

Бейсболки

Бейсболки зробили грандіозний “камбек” разом зі стилем преппі. Носити їх з бомбером і чіносом - відмінна ідея, але не варто обмежуватися лише формою студента американського коледжу. Спробуйте надіти сорочку з коротким рукавом, брюки карго і сандалі (радимо віддавати перевагу шкіряним). Неважливо, прямуєте ви працювати з ноутбуком на літній веранді в центрі міста чи плануєте вибратися на екскурсію у відпустці - побути героєм серіалів 1990-х (Чендлер з «Друзів» був би в захваті від такої сорочки) вийде в будь-якому випадку. Будьте особливо уважні при виборі бейсболки: ніяких снепбеків - тобто моделей з плоским козирком.

Панама

Ви уважно стежите за рубрикою «5 пар кросівок» і точно не вважаєте, що героям стрітстайла на Pitti Uomo вартує повертатися до старих добрих костюмів після цілого сезону, присвяченого робочому стилю. У цьому випадку ваш вибір - панама. Несерйозний головний убір з серйозним функціоналом, який буде однаково доречний і в сонце, і в дощ. Носити з курткою Stone Island, брюками, схожими на тренувальні, і кросівками. А ось шорти і гавайські сорочки краще приберегти до відпустки - все разом в місті буде виглядати недоречно.