Чи вигідно купляти речі в ломбарді

В останні роки дуже розширилися мережі ломбардів. З чим це пов'язано? Подумайте самі: фінансова криза і нестабільність нашої економіки призвели до того, що матеріальне становище багатьох жителів країни сильно погіршилося через зовнішні причини.

Але як би там не було, ми бачимо стрімко зростаючу популярність ломбардів. Багато хто звертається за допомогою до цього закладу, якщо гроші потрібні терміново, а банк відмовляється надати кредит на потрібну суму. Гроші через ломбард отримати дуже легко, але для багатьох потім виявляється неможливим повернути назад свою покупку. Так які ж має покупка в ломбарді плюси і мінуси?

Якщо клієнт, на жаль, не зміг викупити свою власність, вона, згідно з договором, переходить у власність ломбарду і в наслідок надходить у вільний продаж. Саме так ви можете придбати у цій організації що завгодно, при цьому не переплачуючи. Часто в продаж виставляють або зовсім нові речі або, навпаки, старовинні цінності. Все це можна купити через спеціалізовані магазини, для прикладу кредитон.бел який реалізує незатребуване майно з мережі ломбардів «Кредітон». Саме тут здійснюється розпродаж цифрової техніки на будь-який смак, причому з суттєвими сезонними знижками до 30% на весь асортимент товарів, а це смартфони, планшети та електронні книги,  комп’ютери, ноутбуки та монітори, принтери лазерні і струменеві, телевізори, ігрові приставки, цифрові фотоапарати, і багато іншої електроніки. У магазинах «Кредитон.БЕЛ» завжди вигідні ціни!

Нам же сьогодні належить з’ясувати, наскільки вигідно і безпечно купувати в ломбарді товари різних типів, і як не потрапити в халепу, якщо ви вже вирішили купувати.

Купівля в ломбарді - плюси і мінуси такого придбання

Спочатку давайте розглянемо, наскільки для вас може бути вигідно, якщо ви будете купувати речі саме тут?

Ломбард - шанс заощадити на покупці. Не секрет, що речі в ломбардах коштують дешевше, ніж в магазинах. А в зв’язку з останніми подіями цей плюс є найістотнішим.

Товар, який продається в ломбардах, швидше за все буде якісним, інакше навряд чи заклад дав би заставу на цей предмет, знаючи, що в разі чого він не окупитися.

Але така покупка має деякі мінуси, про які вам варто знати. Купуючи річ у ломбарді за зниженою ціною, ви все одно йдете на певний ризик. Особливо це пов’язано з технікою і обладнанням.
Можуть також виникнути деякі складності з доставкою. Також повернути товар через кілька днів в разі його несправності рідко коли комусь вдавалося.

Таким чином, видно, що покупка чого-небудь має плюси і певні мінуси, і тільки вам вирішувати, ризикувати чи ні. Важливо! Не забудьте нагадати продавцеві, щоб він видав вам чек, щоб в разі чого ви змогли поборотися за справедливість або просто повернути або обміняти товар.