Сервіс iPay.ua - миттєвий переказ коштів з карти на карту будь-якого банку

Якщо Вам необхідно відправити гроші родичам, оплатити послуги аутсорсинг-працівника, або товар в інтернет-магазині приватного типу, то вам необов'язково йти в банк, або шукати платіжний термінал. Сервіс on - line переказів з картки на картку набирає все більшої популярності. Досить в будь-який час доби включити комп'ютер і після кількох кліків мишкою Ваші кошти будуть перераховані адресату.

Все більшої популярності набуває послуга переказу грошей з однієї банківської карти на іншу, яку надає сервіс миттєвих платежів iPay.ua. Понад мільйона чоловік вже скористалися перевагами даного сервісу, і кількість успішно проведених операцій продовжує збільшуватися. Важливим є і те, що тепер клієнти можуть оцінити швидкість, якість і комфорт при користуванні даною послугою.

Переваги даної послуги

- Миттєвий переказ грошей з однієї картки на іншу;

- Швидка оплата грошової позики;

- Миттєва відправка грошей членам сім’ї і друзям;

- Не потрібно відвідувати касу банку;

- Можуть користуватися власники будь-яких карт, виданих банками України. 

Як користуватися сервісом

Завдяки сервісу iPay.ua можна швидко і легко переводити гроші між банківськими картами. Послугою можуть скористатися власники карт Visa Electron, Visa Electron і MasterCard.

Щоб відправити гроші на іншу банківську карту необхідно зайти сюди https://www.ipay.ua/ru/p2p, і вказати наступні дані:

- Інформацію про банківську карту Відправника: її 16-значний номер, термін, до якого картою можна користуватися, CVV-код і номер телефону;

- Розмір суми, що відправляється;

- Номер карти особи, якій ця сума буде відправлена.

У той момент, коли Відправник наживає «Виконати переклад», сума, що відправляється сума майже відразу ж зараховується на картку отримувача.

Для користувачів iPay.ua доступні швидкі та комфортні грошові перекази між банківськими картами. Одна з умов - суми, що знаходиться на карті Відправника має вистачати для здійснення платежу. При пересиланні коштів стягується комісія: 1% від тієї суми, яка буде перерахована, + 5 гривень. Особі, якій був відправлений платіж, тепер не потрібно відвідувати банківську установу. Швидкість, з якою в системі iPay.ua відбувається відправка грошових переказів, можуть оцінити всі клієнти фінансових установ України.

При пересиланні зазначеної суми, Відправник повинен вказати номер свого мобільного телефону. Також при проведенні операцій між картами, необхідно вказувати CVV-код карти. Ці три цифри можна прочитати на звороті будь-якої пластикової карти. При переказі також потрібно вказувати номер карти отримувача та суму переказу.

Користувачі сервісу iPay.ua можуть не тільки миттєво пересилати кошти з картки на картку, але і швидко розплачуватися за покупки в інтернет-магазинах, а також оплачувати багато послуг: оплатити рахунки за комунальні послуги, інтернет, телебачення, дитячі садки. Загалом, користуватися iPay.ua - це значить, цінувати свій час і комфорт.