Згідно фен-шуй черепаха повинна бути в кожному домі

Послідовники вчення фен-шуй стверджують, що черепаха приносить довге життя, здоров'я і процвітання. Тому вона повинна бути в кожному домі, створюючи опору проживаючій в ній сім'ї. Особливо це важливо для житла, у якого немає в тилу ніякого захисту у вигляді стіни або будівель. Зображення, фігурка або навіть іграшка у вигляді черепахи стане талісманом надійності, стабільності і руху вперед.

З давніх давен, у Стародавньому Китаї, і деяких інших країнах південної Азії черепаха вважалася одним з найбільш важливих і шанованих тварин. Саме на неї, на думку людей, спирався весь світ. Її довголіття вважалося символом вічності, а міцний панцир - знаком міцності і могутності. Крім того, китайці вірять, що черепаха здатна захистити житло від пожежі і інших стихійних лих. Панцир черепахи використовували для ворожіння і створення витончених картин. Згідно фен-шуй, черепаха символізує велич Всесвіту. Її панцир - це небесна твердь, тіло - земля, населена живими істотами, а низ панцира - вода. На думку мудреців, в черепасі ідеально поєднуються енергії інь і янь, тому її шанують більше за інших тварин.

Суть символу черепахи складається в стійкості сьогодення і прагненні до поліпшення майбутнього. Цей талісман здатний:

- притягувати удачу;

- допомагати у вирішенні складних проблем;

- підвищувати добробут;

- захищати голову сім’ї;

- приносити здоров’я і довголіття;

- дарувати мудрість.

Символ черепахи може бути виготовлений з будь-якого матеріалу - кераміки, металу, дерева. Не менш сильним талісманом стане м’яка іграшка, а жива черепаха стане ідеальним захистом сім’ї і прекрасним вихованцем. Природно, за нею повинен бути належний догляд, тому ось тут https://petmart.com.ua/reptilii ви зможете замовити якісний збалансований, поживний корм, а також корисні для здоров’я вітаміни і добавки

Адепти фен-шуй стверджують, що краще, щоб фігурка черепахи розташовувалася головою вгору. Це буде означати прогрес і рух до успіху. Черепахи люблять спокій і самотність, тому одного талісмана в будинку буде цілком достатньо.

Посилити дію талісмана можна «задобривши його». Черепахи люблять воду і часто живуть в траві. Тому по сусідству з фігуркою можна поставити акваріум або кімнатні рослини. Якщо черепаху розташувати на іншому амулеті, його дія значно посилиться.