Як правильно вибрати обмінник електронних валют

Люди, що працюють з популярними електронними валютами, знають, як часом важливим є їх обмін з однієї платіжної системи в іншу і вивід на банківську карту.

Проблеми з виводом і обміном часто підстерігають “молоді” інтернет-магазини і фрілансерів, які ще не настільки обізнані і знайомі з реаліями електронного валютного ринку. Природно, вони намагаються знайти будь-який обмінник, який би повною мірою задовольняв їх запитам і здійснював обмін за вигідним для них курсом. Однак це ідеальне рішення не завжди досягається, особливо, якщо врахувати, що не всі обмінники чесні і сумлінні зі своїми клієнтами.

Як же правильно вибирати обмінник електронних валют, щоб здійснювати операції з обміну і виведення коштів з максимальною вигодою для себе і мінімальними процентними втратами? Спробуємо розповісти про декілька основних критерії вибору. Але насамперед хотілося б звернути увагу на онлайн обмін валют https://obmenat.com/YAMRUB/WMZ. Тут завжди широкий вибір варіантів обміну, зокрема Yandex.Money на WMZ, і виведення коштів на банківські картки. Курс більш ніж прийнятний. Примітно, що тут завжди є солідний резерв обміну і виведення, що виключає варіанти з очікуванням і тяганиною.

«Вік» обмінника

Тут все просто! Чим довше розглянутий вами обмінник працює на просторах інтернету, тим він буде більш надійним при проведенні операцій з вашими коштами.

Атестат продавця, TL І BL

Ні для кого не секрет, що WebMoney є однією з найпопулярніших валют на ринку країн Східної Європи. І відбувається це не тільки завдяки оперативності та простоті операцій в цій платіжній системі, але ще і завдяки різним ступеням і рівням градації користувачів по їхніх гаманцях. А тому, чим вище за своїм рівнем атестат обмінника, а також рівні TL і BL, що позначають критерії кредитного довіри і довіри при проведенні операцій, тим більше ймовірності в тому, що ваш обмінник не тільки сумлінний по відношенню до клієнтів, але і працездатний, принаймні, щодо системи WebMoney.

Багатоваріантність обміну і виводу

Чим більше у обмінника варіантів обміну і виведення коштів, тим краще. Що тут мається на увазі? Бувають обмінники одноденки, які здійснюють обмін тільки в рамках однієї або двох платіжних систем і здійснюють вивід на банківську карту одного банку. Тут майбутньому клієнтові такого обмінника варто задуматися над тим, а чи варто працювати з ним. Більшу довіру викликають сервіси, які працюють з максимальною кількістю і банків, і платіжних систем, включаючи популярні на Заході.

Відкритість сервісу

Це найпростіший критерій! Якщо обмінник щось приховує в плані інформації про себе, або ж, скажімо, намагається накрутити про себе позитивні відгуки на різного роду моніторингах або соціальних мережах, то тут однозначна порада - тримайтеся від нього якомога подалі, оскільки такі дії сервісу незмінно приховують підступ і шахрайство.