Доставка їжі: 5 секретів, про які вам варто знати

Доставка суші, піци, будь-якоі першої чи другої страви - відмінне рішення для людини, якій нема коли, або нема де готувати. Замовивши їжу з ресторану, ви швидко накриєте стіл для гостей, зможете пообідати в офісі або перекусити між парами. Не доведеться бігти до найближчого кафе або задовольнятися локшиною швидкого приготування.

Тут все дуже просто: знаходите на сайт 1794-dostavka.com.ua, телефонуєте, замовляєте послугу доставка еды Одесса, і швидко отримуєте смачну, свіжу піцу, бургери, закуски, гарніри, салати, десерти на любий смак!

На жаль, не завжди аналогічні сервіси відрізняються достатньою добросовісністю і професійністю: замовлення іноді затримуються, нерідко страви виявляються не такими смачними (а буває, і не такими свіжими). Що робити з доставкою їжі, і як бути, якщо ваше замовлення привезли не в тому вигляді, який ви очікували?

5 порад для тих, хто замовляє їжу

1. Не експериментуйте з меню. Експериментувати цікаво, але краще це робити, коли у вас є вільний час, і є гроші, які не шкода “викинути”. Якщо ви - на роботі і хочете ситно пообідати, купіть що-небудь знайоме. Наприклад, можна замовити суші і роли, які ви вже пробували, замість китайської локшини або супу.

2. Замовляйте їжу в службі, яка знаходиться у вашому районі. Чим ближче, тим швидше вам доставлять страву, і тим свіжішою вона виявиться. Звичайно, багато що залежить від графіка і принципів роботи (розподілу замовлень) в конкретній службі, і навіть з сусідньої вулиці піцу можуть нести цілу годину. Але якщо ви звернетеся в кафе, розташоване в іншому кінці міста, чекати вам доведеться точно. І не факт, що лише годину, а не більше.

3. Зважайте на погоду і час доби. У годину пік або сильний снігопад, коли рух по дорогах ускладнено, кур’єр просто не зможе доставити вам їжу в мінімальні терміни. Якщо страви з ресторану вам потрібні до конкретного часу, замовте їх заздалегідь. Якщо ви самі добре знаєте маршрути і обстановку в своєму районі, поясніть менеджеру, як до вас краще дістатися. Ваша вулиця “встала” в багатогодинній пробці? В цьому випадку краще зовсім відмовитися від доставки і купити що-небудь в найближчому магазині.

4. Користуйтеся бонусами, якщо регулярно замовляєте їжу в одному і тому ж місці. Знижки, бонусні бали, акції регулярно влаштовують практично у всіх закладах. У деяких випадках пропонують платні дисконтні карти. Таку карту можна купити - її ціна символічно, і ви заощадите непогані гроші.

5. Заходьте на сайти-агрегатори. Такі сервіси дозволять вам вибрати кращу компанію, без проблем замовити будь-яку страву в будь-який час доби. На агрегаторах можна залишати коментарі та ставити оцінку. Завдяки соціальній складовій такий сайт допоможе вам зорієнтуватися в достатку пропозицій і замовити їжу в кращій компанії.

Неважливо, чи любите ви суші або ролли, чи хочете просто пообідати чи влаштувати невеличке свято, вам варто знати кілька важливих речей в роботі служб доставки.