«Розумні» труси захистять чоловіків від випромінювання смартфонів

Що відрізняє супергероя від звичайного хлопця з сусіднього під'їзду? Ні, не здатність переміщати речі поглядом або бачити крізь стіни. А фірмове трико або труси поверх лосин. Що ж, супергероїв, може, і не існує, а ось супер «сімейки» вже придумали. Вони надійно захищають найдорожче від шкідливого випромінювання, та ще й репродуктивність підвищують. Чудеса, та й годі!

Щодня, щогодини і навіть в цю саму хвилину - сучасна людина постійно контактує з випромінюванням різного порядку. За прикладами і ходити далеко не треба: досить поглянути на ваш смартфон, та ще й з постійно включеним вай-фаєм. Контакти подібного роду, за спостереженнями численних дослідників, не можуть не відбиватися на здоров’я. В тому числі, репродуктивному. Зокрема, знижуючи якість сперми по ряду показників: від кількості сперматозоїдів до їх мобільності. Може, в цьому одна з причин все зростаючого кількості пар, які не можуть зачати дитину? Судити не беремося. Але про всяк випадок, знайте: у продаж надійшли чоловічі труси, які захистять чоловічу гідність від радіації. Зовсім, як в коміксах про супергероїв! А тим часом на https://menbox.com.ua/products/category/muzhskoe-ehroticheskoe-bele можна замовити еротичну чоловічу білизну бренду “Menbox”, яка хоч і не має антирадіаційної властивості, зате виглядає просто приголомшливо!

Новинка отримала назву, гідну членів команди «Месників» - RadiaShield. На вигляд боксёркі як боксерки, але вони виготовлені з однойменної запатентованої тканини, яка, по завіреннях виробників, захищають від 99,9% шкідливого випромінювання. Що навіть підтверджено американським сертифікатом FCC-certified laboratory testing report.

Згідно обіцянкам творців супер боксёрок, їх щоденне носіння зводить вплив будь-якого випромінювання до мінімуму і значно підвищує фертильність. Головне, запастися комплектом-тижнем. Благо, і колірні опції дозволяють. До речі, труси RadiaShield так само забезпечені антибактеріальним просоченням, що захищає їх від неприємного запаху.

А дещо раніше одна американська компанія розробила високотехнологічну нижню білизну, що дозволяє людині стежити за власним організмом і навіть керувати тим, що відбувається навколо неї. Як повідомляється, вже в доступному для огляду майбутньому «розумні» труси і бютгальтери стануть доступними для широкого загалу.

Розроблене пристосування за допомогою спеціальних сенсорів «відстежує» рух, серцебиття і температуру тіла, а також здатне стежити за кількістю підшкірного жиру і тим, чи достатню кількість вологи отримує організм. Зібрана інформація перенаправляється на додаток для смартфона. Більш того, за допомогою цього додатка система «розумний будинок» може підлаштовувати температуру в кімнаті, орієнтуючись на температуру тіла людини, а також вгадувати її настрій, грунтуючись на отриманих даних, і навіть підбирати відповідну музику.