П’ять ознак хорошого онлайн обмінника

Наявність електронних грошей відкриває перед користувачем ряд нових можливостей, і онлайн шопінг - лише одна з них. Проте, досить часто трапляється, що у вас не знаходиться валюти потрібної країни, чи валюти конкретної системи електронних переказів. Не рідше потрібно ввести валюту на рахунок або вивести її в реальний світ. Для проведення подібних операцій, як правило, користуються послугами спеціальних сайтів - онлайн обмінників.

В даний момент в Мережі працює кілька десятків популярних обмінних пунктів, кожен з яких може бути вигідний і безпечний в конкретній ситуації. Як вибрати ті обмінники, які підходять вам і вашим електронним грошам?

Перший критерій, на який варто звертати увагу, це репутація обмінного пункту, термін його роботи, відгуки про нього на сайтах платіжних систем, коментарі користувачів. Іншими словами, все перераховане дасть вам зрозуміти, наскільки надійний обмінний пункт, наскільки він безпечний і чесний. Цим критеріям у повній мірі відповідає онлайн-обмінник https://obmenka24.kiev.ua/, де ви зможете безпечно, швидко, і вигідно обміняти долари, євро, гривні, рублі, польські злоті, британські фунти.

Особливо важливо приділяти увагу цим пунктом, якщо ви працюєте з криптовалютами, хочете біткоіни обміняти або продати.

Другий критерій - це робота з тими валютами, які вас цікавлять. Найчастіше обмінні пункти працюють лише з певним списком поширених валют і великих банків. Деякі платіжні системи, не надто популярні в мережі, представлені не скрізь. Тому якщо ви хочете, наприклад, купити Пайер, вибирати обмінний пункт слід за наявністю необхідних платіжних систем. Аналогічна ситуація з деякими іншими непопулярними або новими електронними валютами.

Третій критерій - термін проведення операцій. Деякі обмінні операції проводяться автоматично і протягом декількох секунд. Однак обмін, введення і виведення інших електронних грошей займає набагато більше часу, вимагає наявності певних документів, сертифікатів, атестатів. Заздалегідь переконайтеся в тому, що ви маєте все необхідне для роботи з обраної вами грошовою системою.

Четвертий критерій в більшості випадків ставлять на перше місце. Це комісія, яку обмінний сервіс стягує за свої послуги. Багато обмінних пунктів пропонують бонуси при роботі з великими сумами. Інші обмінники дають можливість накопичувати бонуси після проходження реєстрації.

Для вибору обмінного пункту за критерієм комісії ви можете скористатися послугами тематичних рейтингових безкоштовних сайтів, які надають актуальну інформацію про популярні онлайн обмінні пункти.