Особливості і переваги використання автобетононасоса

У переважній більшості випадків при проведенні будівельних, ремонтно-відновлювальних робіт необхідно використовувати бетон. Цей сполучний матеріал повинен підтримуватися в рідкому стані, інакше його використання буде неможливо, відповідно, це загрожує значними фінансовими втратами.

У таких випадках допоможе оренда бетононасоса від компанії Б25, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://betononasos.com.ua. Техніка являє собою установку, що працює в автономному режимі, яка розміщується на шасі транспортного засобу і забезпечує безперервну подачу будівельної суміші.

Бетононасос є сучасне обладнання, що значно полегшує проведення ремонтно-будівельних робіт. Свіжоприготовлена бетонна суміш подається в бункер за спеціальним відведення, має вертикальне чи горизонтальне напрямок. Сучасні моделі дозволяють значно заощадити час. В середньому, швидкість будівництва зростає в 2-3 рази.

Бетононасоси бувають різні. Наприклад, вони відрізняються в залежності від способу подачі бетону: поршневі і ін. Найбільш популярні автобетононасоси, що кріпляться на вантажне шасі разом зі стрілами, розподіляють суміш. Їх використання доцільне на початковому етапі будівництва будь-якого типу: висотному, малоповерховому. Також вони використовуються при ремонті і будівництві дорожнього покриття, зведення мостів і інших інженерних споруд.

Послуги бетононасоса дозволяють значно знизити витрати на утримання автопарку, завдяки мобільній подачі економиться і час проведення ремонтно-будівельних робіт.

Крім самої техніки ви можете розраховувати на допомогу кваліфікованих операторів, які знають порядок проведення ремонтно-будівельних робіт і правила поводження з потужною багатофункціональною технікою.

Ви можете вибрати відповідний бетононасос в залежності від технічних характеристик. Тобто в залежності від обсягу, довжини стріли, максимальної продуктивності, максимальний горизонтальної довжини подачі і максимальної висоти подачі, в залежності від параметрів кінцевого шланга, від кількості стріл і в залежності від вимог, що пред’являються до будівельного майданчика для того, щоб техніка змогла там розвернутися .

Переваги аренди бетононасосу в компанії Б25

- Наявність власної техніки іноземного виробництва різної дальності (висоти) подачі (від 20 до 50 метрів), а також додаткового обладнання для подачі бетону у важкодоступні місця.

- Вам не доведеться витрачати кошти на утримання і ремонт будівельної техніки. Всі насоси готові до подачі, вони проходять регулярний технічний огляд і проходять діагностику безпосередньо перед відправкою.

- Оператори установки мають великий досвід роботи з бетоноподающою технікою. Всі машини оснащені двома бригадами, що дозволяє виконувати великі обсяги робіт.

- Безкоштовний виїзд фахівців на об’єкт для попередньої консультації з усіх питань ведення робіт.

- Подача здійснюється в чітко встановлені терміни, простої виключені.