Модний манікюр в осінніх тонах - головний тренд-2019 дизайну нігтів

Вже зовсім скоро настане золотиста осінь, а значить, нігтиками також необхідно оновитися, відповідати порі року і модним тенденціям. У нашій статті ми розповімо про найкрасивіший дизайн модного осіннього манікюру 2019 року.

Особливості осіннього манікюру

Варто відзначити, що восени в моді будуть нігтики середньої довжини, а ось форма краще буде виглядати у вигляді овалу або мигдалю. Варто відмовитися від занадто довгих нігтів, так як вони вже дуже давно вийшли з моди.

Іноді модні тенденції можуть сильно здивувати або шокувати, але в цьому осінньому сезоні попитом будуть користуватися природність і практичність. Влітку жінки люблять яскравий манікюр, а от осінь дозволяє насолодитися золотими, шоколадними та нюдовимі відтінками. Як би там не було, а маникюр від майстрів салону «White nails salon» здатен в любу пору року радувати представниць прекрасної половини.

Модна палітра для осіннього манікюру 2019 року

Осінній манікюр може містити в собі також яскраві фарби, і в цьому сезоні такі фарби на нігтики будуть на піку популярності, серед яких гірчичний відтінок, куркуми, а також паприки. Такі кольори зможуть підняти настрій в прохолодні осінні вечори.

Колір, який носить дуже незвичайну назву «запилена троянда», додасть своїй власниці жіночності. Такий колір можна прекрасно скомбінувати з іншими відтінками.

Восени більшої популярності набувають благородні відтінки, фаворитом серед яких є синій і команда його відтінків. Його можна поєднувати з безліччю інших кольорів. Восени можна повністю не відмовлятися від таких кольорів, як димчасто-болотний, оливковий, фіолетовий, а також від приглушених зелених відтінків.

Найкрасивіший манікюр осінь-2019

1.Золота осінь. Золотий відтінок будуть активно застосовувати в дизайні одягу і взуття, а значить на нігтики манікюр з елементами золота буде виглядати надзвичайно виграшно. Застосовувати такий колір в дизайні досить просто, а от виглядає він виграшно. Можна застосовувати золотистий гель-лак, ефект хромування, втірка.

2. Прозорі нігтики. Прозорі нігтики виглядають дуже незвично, а от домогтися такого ефекту досить просто - необхідний тільки гель. Доповнити такий манікюр можна доповнити модними принтами і фактурами або комбінувати з іншими кольорами.

3. Осіннє листя. Такий осінній манікюр є класикою і з кожним роком його вдосконалюють. Цікавим залишається той факт, що виглядати такий дизайн буде однаково добре на коротких і на довгих нігтиках. Якщо посипати листя золотими блискітками, то нігтики будуть красиво мерехтіти.

4. Відтінки бордо. Бордовий манікюр завжди буде в тренді, а особливо в осінній період. Такі відтінки можна вигідно комбінувати з іншими кольрами.

5. Осінній етно стиль. Цієї осені велику популярність придбають етно мотиви до пари модному одягу.