Хіт літа - вільні білі джинси, які повинні бути у кожної модниці

Геть дурні забобони! Ми вже давно носимо кросівки з вечірньою сукнею; сміливо поєднуємо табуйовані колірні комбінації - червоний з рожевим або синій з чорним; і не накладаємо віковий ценз на міні-спідницю. Продовжуємо розсовувати стилістичні кордони - бажання постійно пробувати щось нове і природна fashion-цікавість працюють набагато сильніше застарілих стереотипів.

Так, ще в минулому сезоні в осінньому гардеробі з'явилися білі джинси, яким до цього моменту вихід на вулиці при температурі нижче 20 градусів тепла (і, не дай бог в дощ!) був заборонений.

Цього літа білі джинси носять всі кому не лінь - від популярних блогерів до зірок першої величини. Якщо і ви хочете бути в тренді, дивіться нашу добірку актуальних моделей сезону і вибирате свою.

А для чоловіків, які цінують стиль, якість і комфорт київський торгівельний центр Karl Lagerfeld Ccean Plaza пропонує чудові колекції брендованого одягу на любий смак. 

Влітку, коли хочеться максимально освітлити гардероб, відмінною базою слугуватимуть джинси білого кольору. Вони чудово гармонують з одягом будь-якого відтінку - можете сміливо експериментувати!

Для неспішної прогулянки по місту або зустрічі з друзями в затишній літній кафешці одягайте білі джинси вільного крою з легкою бавовняною футболкою нейтрального забарвлення і зручними сандалями на товстій підошві. Доповнять наряд невеликі сережки-кільця і ​​маленька сумочка на плече.

Білі джинси з контрастним поясом на застібці стануть відмінним рішенням для вечірки. Підберіть до них облягаючий топ і яскраві кросівки, щоб завершити образ.

На побачення одягайте білі джинси з кроп-топом яскравого забарвлення і босоніжками на танкетці. Романтичний ненав’язливий наряд, в якому вам буде зручно, навіть якщо ви влаштуєте довгу прогулянку по місту.

Літо в наших краях, на жаль, непередбачуване, і далеко не завжди буває сонячним і спекотним. У непогожі дні поєднуйте білі джинси з затишним джемпером вільного крою, м’яким кашеміровим кардиганом або навіть светром з високим горлом і об’ємними довгими рукавами.

Із взуття можна вибрати кросівки на товстій підошві, елегантні броги, зручні челсі або невисокі козаки - в залежності від стилістики образу.