5 причин співпраці з агентством нерухомості «Альянс-ДА»

З необхідністю покупки чи оренди будинку або квартири хоча б раз у житті стикалася, мабуть, кожна людина. Даний захід є дуже відповідальним. З цієї причини має сенс звернення до професіоналів, здатних захистити свого клієнта від усіляких турбот і неприємних моментів, які можуть виникнути в процесі проведення операції.

Ви зважилися вирішити своє квартирне питання, але ще не зробили вибір агентства нерухомості? На ринку Мелітополя області існує безліч агентств нерухомості, приватних маклерів (самоучок і колишніх співробітників агентств), юристів, фахівців, які знають все, і т.п. Так чому багато клієнтів вибирають саме агентство нерухомості в Мелітополі «Альянс-ДА»? На це є кілька вагомих причин

Вигідні умови співпраці

Відкрита процентна ставка комісійних забезпечує нашим клієнтам максимальну вигоду як при оренді / здачі житлової та комерційної нерухомості, так і при продажу / купівлі квартир, кімнат, будинків, гаражів, офісних приміщень, приміщень вільного призначення. При цьому в комісію винагороди входить повний комплекс послуг, включаючи виїзд співробітника агентства нерухомості до клієнта додому, витрати на рекламну кампанію та збір документів, супровід і доведення угоди до бажаного результату.

Оперативність агентства

Вигідні умови співпраці з оренди / продажу квартир або кімнат привертають велику кількість покупців і продавців, пропозиції нашої бази нерухомості постійно проглядаються, аналізуються у відкритих інформаційних джерелах, що, в свою чергу, дозволяє швидко здійснювати операції. Технологічний процес в нашому агентстві побудований таким чином, що надання ріелторських послуг здійснюється швидше, ніж в інших ріелторських компаніях. Це економить нашим клієнтам багато часу, сил, грошей і нервів! Ми досягаємо цього за рахунок прискорення кожного етапу роботи, за рахунок використання більшої кількості рекламних джерел і за рахунок активного використання інформаційних технологій.

Доступність інформації

Описи та фотоматеріали більшості об’єктів нерухомості виставляються на нашому сайті. Це зручно власникам - їм не доведеться відкривати двері своєї квартири, кімнати кілька разів на день, щоб показати його потенційним клієнтам. Це зручно і тим, хто хоче зняти / купити квартиру - їм не доведеться витрачати час на роз’їзди для перегляду великої кількості квартир.

«Прозорість» угоди

З часу заснування «Альянс-ДА», тобто 3 2005 року ми працюємо в суворій відповідності до українського законодавства і укладених договорів. Ми абсолютно відкриті і надаємо клієнту максимальний доступ до інформації про хід угоди, як по телефону, так і за допомогою мережі Інтернет.

Оцінка нерухомості

Правильно обрана ціна - це запорука успіху. Ціна - основний фактор, що впливає на терміни угоди, та й на саму можливість її проведення. Тому по кожному об’єкту нерухомості, який ми беремо в роботу - ми проводимо серйозну оцінку і надаємо Вам документ, в якому викладено багатофакторний аналіз ціни, а також графік її зміни, план продажу та ін. Погодьтеся, Вам важливо знати, яка справедлива ціна продаваного або придбаного об’єкта нерухомості. Далеко не всі агенти мають майстерністю і технологіями точної оцінки.

Ви не можете довірити питання оцінки непрофесіоналам. Це ваші гроші. У нашій фірмі питання оцінки нерухомості також централізований (як і багато інших питань). І Ви можете бути впевнені, що оцінка - це об’єктивний, підкріплений фактами і розрахунками висновок, а не суб’єктивна думка агента.