Відпочинок у Грибівці - ідеальне поєднання бездоганного релаксу, комфорту, розваг і доступної вартості

Грибівка - один з найпривабливіших, і мальовничих курортних районів Чорноморського узбережжя Одеської області. Тому відпочинок в цьому симпатичному містечку дозволить Вам якісно і недорого провести свою відпустку чи канікули.

Унікальний природний клімат, море з піщаним дном, широкі і чисті пляжі, лікувальний степове повітря, а також курортна інфраструктура, що активно розвивається щорічно приваблюють сюди велику кількість туристів з України та інших країн.

Бази відпочинку Грибівка розташовані приблизно в 30 км від Одеси і в 15 км від Чорноморська (колишній Іллічівськ), а її курортна частина розтягнулася вздовж Чорноморського узбережжя більш ніж на 5 км

Для відпочиваючих в Грибівка пропонується великий вибір житла на будь-який смак: бази відпочинку, пансіонати, готелі, міні-готелі, а також великий вибір житла в приватному секторі.

Курортна зона - це чудове місце для відпочинку в парі. Можна зняти в Грибівка житло на необхідний термін і провести незабутній відпустку разом зі своєю другою половинкою. Вдень вас чекають активні водні розваги:

· Морська прогулянка на катамарані;

· Катання на банані;

· Атракціон Flyboard.

Увечері можна відвідати дискотеку, кафе або просто влаштувати романтику і прогулятися під зірками, вдихаючи морське повітря. Туристи, відпочиваючі парами, можуть підібрати безліч варіантів знімного житла: починаючи від самого бюджетного - заселення в невеликий приватний будинок, закінчуючи просторим номером в кращому приватному секторі з усіма зручностями.

Пляжний сезон в Грибівка щороку відкривають сім’ї з маленькими дітьми. Якщо ви плануєте відпочити зі своїм непосидою, це найкращий варіант. Свіже повітря (поблизу немає ніяких промислових об’єктів), прозора солона вода, чистий пляж - всі умови для того, щоб відпочити з дитиною і оздоровитися всією сім’єю. У Грибівці бази відпочинку зазвичай шукають такі, які включали б в себе повноцінне харчування.

Якщо необхідний просторий двір, тут пропонують гостям присадибні ділянки, де можна з комфортом посмажити шашлики і пограти з дітьми. Краще вибрати базу з дитячим майданчиком, де ваш карапуз зможе весело проводити час зі своїми однолітками.

У пошукових системах часто з’являються запити отели одессы на берегу моря. Ідеальним варіантом стане готель “Чорне Море”. Туристи з усієї України їдуть сюди, щоб насолодитися тишею, побути далеко від мегаполісу. У всіх бажаючих є можливість поселитися в номері, який знаходиться в двох кроках від води. Вид з вікна, поверх, наявність санвузла в номері, а також інших зручностей вибирайте відповідно до своїх уподобань і можливостями.

Крім того, досить багато відпочиваючих приїжджають в Грибівку, щоб відпочити «дикунами», ставлять намети на березі і насолоджуються відпочинком біля самої кромки моря.

Однією з основних конкурентних переваг відпочинку в Грибівка є той факт, що більшість пропозицій по житлу розташовані на першій лінії від моря, а пропозиції по житлу, які розташовані на другій і третій лініях віддалені від пляжу не більше ніж на 300 метрів. Таке вдале і унікальне розташування ідеально підійде для відпочиваючих з дітьми, так як дістатися до пляжу можна дуже швидко і немає необхідності спускатися по схилу або сходах.

На території Грибівка розташований великий ринок, де можна купити свіжі овочі і фрукти, пляжні аксесуари, сувеніри та багато іншого. Також є магазини, кафе, бари та нічні клуби. Любителі активного відпочинку можуть покататися на водних мотоциклах, орендувати водний велосипед, замовити прогулянку на катері або домовитися про морській рибалці. 

Вся курортна частина Грибівка стійко покривається такими операторами мобільного зв’язку як: Vodafon, Kyivstar і Life.

Відпочинок в Грибівка цікавий і тим, що звідси можна відправитися на екскурсії по Одесі і Одеській області. Численні екскурсійні бюро пропонують відвідати пам’ятки Одеси дельфінарій “Немо”, одеський аквапарк, знамениту Білгород-Дністровську фортецю, центр культури вина «Шабо» або ж Вилкове - «Українську Венецію» (місто на воді).

Окремо хочеться відзначити пляжі Грибівка - дуже широкі, чисті з дрібним піском. 

Курортний сезон в Грибівка починається з початку травня і закінчується в жовтні. Середньомісячна денна температура серпня, самого спекотного місяця, доходить до 36-ти градусів, але навіть при такій високій температурі не відчувається сильної і виснажливої ​​спеки через приємний бриз з боку моря.