Льон - найкращий матеріал для постільної білизни

Уві сні кожен з нас проводить не менше 6 годин на добу. Тому так важливо провести цей час з максимальною користю і комфортом, щоб виспатися і зустріти робочий день у всеозброєнні. Лляна постільна білизна приємно до тіла, не викликає алергії і створює хороші умови для повноцінного відпочинку.

Вибираючи предмети домашнього вжитку, зроблені з натуральних матеріалів, Ви можете бути впевнені в тому, що Вашому здоров’ю не загрожує ніякий шкідливий вплив. Волокна льону, з яких згодом виробляють лляну тканину, отримують шляхом переробки шкірки однорічного рослини льону-довгунця, оброблюваного з давніх часів. Важливими властивостями такої тканини вважаються:

- Антистатичність. Тканина не накопичує електрику

- Висока теплопровідність і повітропроникність. Температура тіла людини, відпочиваючої на постільній білизні з льону, або одягненої в льняне зберігається на нормальному рівні, навіть в саму спекотну погоду

- Високі санітарні якості. З давніх-давен льон використовувався як природний антисептик - його прикладали до ран і робили з нього хірургічні нитки

Таким чином користь льняної постільноі білизни беззаперечна! Вироби з льону найбільше підходять маленьким дітям і людям, які мають схильну до подразнень шкіру. Вбираюча здатність льону дозволяє швидко і непомітно виводити утворилася на тілі вологу, даруючи людині відчуття комфорту.

Догляд за такою білизною досить простий. Її перуть у воді температурою до 60 °, а прасування здійснюють в залежності від конкретного складу тканини. Адже в лляні волокна часто додають інші види ниток для того, щоб ще більше поліпшити і різноманітити якісні характеристики льону.

Лляна постільна білизна послужить прекрасним подарунком на день народження, ювілей або весілля. Її особливо оцінять ті, хто прагне бути ближче до природи і намагається оформити інтер’єр свого будинку за допомогою натуральних матеріалів.

Люди, що віддають данину старовині, без проблем підберуть продукцію, яка поєднуватиме в собі традиційний дизайн і сучасні технології пошиття. Шанувальники мінімалістичного стилю в інтер’єрі або фанати сільського та скандинавського напрямки, можуть зупинити свій вибір на лляному постільній білизні непомітних тонів з яскраво вираженою фактурою. Насичено червоні, зелені, сині і інші яскраві відтінки підходять для оздоблення ліжок в дитячих кімнатах або створення особливого стилю в готельних номерах. Комплекти, оброблені мереживом, сподобаються любителям винтажной моди. Білосніжні вироби підійдуть тим, хто знає толк в розкоші і елегантності.