Де взяти гроші в борг за 15 хвилин?

Сучасні люди нерідко відчувають фінансові труднощі з тих чи інших причин. Тому їм доводиться вдаватися до різних способів, що дозволяє зберігати звичний спосіб життя. Гроші в борг можна попросити у друзів, родичів або колег. Однак, краще залишити їх у спокої і звернутися в спеціалізовані організації, які готові надати своєчасну допомогу.

Як це можно зробити?

На випадок непередбачених витрат, що перевищують бюджет, варто пам'ятати про тих варіантах, які дозволяють впоратися з тимчасовими фінансовими труднощами:

1. Взяти мікропозику, звернувшись до спеціалізованої фірми, готову дати гроші в борг. Якщо раніше ця послуга не була так поширена, то зараз вона стає все більш і більш популярна. Якщо у знайомих гроші в борг попросити не можна, можна звернутися в подібну організацію. Навіть в невеликих населених пунктах завжди можна знайти кілька офісів, розташованих в безпосередній близькості від місця проживання або роботи. Послуги таких фірм зараз користуються попитом. Ви можете оцінити практичність і зручність цього рішення, звернувшись до філії найближчим часом. Розмір процентної ставки варіюється, так як знаходиться в залежності від суми, яку людина планує взяти, і періоду погашення заборгованості. Отримати гроші тут.

2. Кредит у банку. Такий спосіб підходить людям, яким потрібна значна сума, що перевищує ліміти, встановлені мікрофінансовими компаніями. Серйозні гроші в борг на придбання нерухомості, авто, відкриття підприємства видають тільки банки. Найбільшою популярністю користуються споживчі та бізнес-кредити. Відсоткова ставка в даному випадку нижче, ніж в мікрофінансових конторах, а термін погашення заборгованості розтягується на тривалий термін, наприклад, на кілька років.

Що потрібно, щоб отримати гроші в борг?

Якщо ви плануєте звертатися в спеціалізовані компанії, наприклад, мікрофінансові контори, потрібно мати при собі документ, що засвідчує особу. Як правило, інших документів не вимагається. Деякі організації охоче видають гроші в борг, навіть якщо людина не може надати довідку з місця роботи (наприклад, якщо він працює неофіційно). Головне, щоб він досяг повноліття і був громадянином України. Немає ніякої необхідності вказувати мету, для якої потрібні були гроші в борг, шукати поручителів або залишати заставу. 

Якщо ж вам потрібна досить значна сума, має сенс звернутися в банк. У більшості випадків вони пред'являють до клієнтів більш високі вимоги, що скорочує ймовірність схвалення заявки. Щоб взяти гроші в борг у банку, потрібно мати позитивну кредитну історію, і бути в змозі підтвердити наявність стабільного джерела отримання грошових коштів. У деяких ситуація обов'язково потрібно знайти поручителя, тобто, людину, яка готова взяти на себе зобов'язання з погашення боргу, якщо позичальник буде не в змозі зробити це самостійно. Якщо ви берете гроші в борг у особливо великому розмірі, наприклад, для відкриття своєї справи, вас можуть попросити про заставу. У його якості може виступати особисте майно, припустимо, нерухомість.