Переваги пультової охорони

Економічні процеси, що відбуваються в країні, внесли суттєві корективи і в структуру охоронних систем. Криза стала причиною появи великої кількості елементів, які бажають поліпшити своє матеріальне становище за чужий рахунок. Під загрозою опинилися навіть квартири звичайних людей, які не становлять раніше інтересу для професійних злочинців. Стрімкий розвиток малого і середнього бізнесу створило ще одну категорію ризику.

Не всім підприємцям, не кажучи вже про звичайних громадян, по кишені вміст повноцінного штату охоронців. Та й далеко не завжди цей варіант є доцільним. Тим більше що явна охорона об’єктів привертає увагу зловмисників. Тому все більшої популярності набувають пультові системи безпеки, зокрема які пропонує на сайті https://ok-kardinal.com.ua/ компанія «Кардинал».

Пультова охорона - нові технології на варті вашої безпеки

Розвиток нових технологій дозволило переглянути класичні погляди на забезпечення безпеки. Пультова охорона забезпечує безперебійний контроль за об’єктом, без безпосередньої присутності охоронців. А наявність відеоспостереження збільшує надійність системи в кілька разів.

Пультова охорона об’єктів являє собою комплекс заходів, що виконуються виключно професіоналами. У приміщенні встановлюються датчики сигналізації, які при найменшому несанкціонованому порушення периметра передають сигнал на централізований пульт. Цілодобово чергують диспетчера фіксують всі сигнали і в разі тривоги терміново висилають за адресою опергрупу.

Залежно від типу обраної охоронної системи існує кілька способів передачі тривожного сигналу: за допомогою телефону, з використанням GSM - каналу або по спеціально виділеному радіоканалу.

Крім цього датчики фіксують і передають інформацію про роботу всіх пристроїв системи. Завдяки цьому здійснюється безперервний контроль за справністю пультової сигналізації і забезпечується своєчасне усунення неполадок.

Переваги пультової сигналізації

Установка пультових систем охорони має ряд істотних переваг перед іншими способами захисту:

- Високий ступінь захисту об’єкта.

- Відсутність впливу людського фактора.

- Порівняльна простоту установки і обслуговування обладнання.

- Відносно невеликі витрати на монтаж і обслуговування системи.

- Безперервне цілодобове спостереження за об’єктом.

- Можливість швидкого реагування на сигнал тривоги.

- Захист не тільки від проникнення зловмисників, а й від інших надзвичайних ситуацій: пожежі, затоплення і т.д.

- Виконується повноцінна охорона об’єктів розташованих на різному видаленні від центрального офісу.