Як вибрати надійний обмінник електронних валют

Багато людей хоч раз в житті, але стикалися з необхідністю обміну електронних валют і напевно знають, як непросто вибрати надійний обмінник, який би не тільки гарантував виконання валютних операцій, а й надавав вигідні курси обміну. У цій статті ми розповімо, на що потрібно звернути увагу при виборі обмінника.

Сьогодні на ринку електронних валютних операцій, існує чимало гравців, але, на жаль, не кожен з них може похвалитися бездоганною репутацією. Тому вибирати обмінник потрібно з особливою ретельністю. У цьому контексті хочеться порекомендувати сервіс https://swmoney.net/, де безпечно, оперативно і по найвигіднішому курсу мржна обіняти гривні, долари, біткоїни і інші криптовалюти.

Спробувати знайти гідний майданчик для обміну можна самостійно. Для цього необхідно звертати увагу на такі параметри:

- Відгуки - почитайте, що говорять про обмінник інші, але при цьому не забувайте, що позитивні відгуки можна купити, а негативні можуть бути підступами конкурентів. Тому просто почитайте що пишуть про сервіс, абстрагувавшись від написаного і не сприймаючи все за чисту монету. Швидше, варто звертати увагу на більш нейтральні коментарі, ніж на хвалебні оди або відверте поливання брудом.

- Тривалість роботи. Якщо обмінник існує кілька років, то вже відвертим шахраєм він бути не може - його б давно прикрили. А ось якщо майданчик тільки стартувала і інформації про нього в мережі немає, то тут вже краще обходити стороною.

- Резерв обмінника. Майданчик, який оперує великим об’ємом грошей не тільки є солідним і затребуваним, а й успішно здійснить операцію на будь-яку суму грошей.

Найнадійніший спосіб знайти хороший обмінний сервіс, це скористатися послугами сайтів, які здійснюють моніторинг обмінних пунктів і при цьому надають актуальну інформацію про поточні курси валют на тих чи інших обмінниках. Користуватися послугами таких сервісів дуже зручно, так як вони вирішують одночасно кілька завдань.

По-перше, в базу даних цих сайтів потрапляють тільки перевірені обмінні пункти, а значить, ймовірність зіткнутися з шахраями в мережі зведена до мінімуму. По-друге, вам не потрібно в ручному режимі перевіряти курси валют, які надають відомі вам обмінні пункти. Всі котирування з різних напрямків обміну, зведені в одну таблицю, дані в якій можна впорядкувати за різних значень. По-третє, вибравши обмінний пункт, ви можете прочитати відгуки користувачів, які вже користувалися послугами даного обмінника.