Бутильована вода - відмінне здоров’я в кожен дім!

Вода - основа нашого життя. Без цієї рідини не зможе існувати жоден живий організм: квіти і дерева не зможуть рости, а людина - жити. Отже, вода потрібна нам не менше кисню.

В наші будинки надходить вода з водопровідної системи. Ця рідина може використовуватися, як для побутових потреб, так для втамування спраги і приготування їжі. Проте, в більшості випадків, якість такої води залишає бажати кращого. Через нестачу якісної очистки, можуть періодично виникати отруєння та інші небажані наслідки вживання водопровідної води.

Якщо ви дійсно піклуєтесь про своє здоров’я, і своїх близьких, бутильована вода, яку можна замовити на сайті www.eden.com.ua стане єдиним правильним виходом із ситуації, що склалася. Це обумовлено тим, що рідина проходити обов’язкову попередню очистку, яка складається з декількох етапів.

Переваги бутильованої води

У разі, якщо залишаються сумніви, щодо необхідності придбання води в бутлях, варто виділити переваги такої екологічно чистої рідини:

- Бутильована вода добувається в глибоких свердловинах (до 180 метрів). Це говорить про те, що в таку рідину не можуть природним шляхом потрапляти різні технічні відходи та інші забруднення.

- Перед тим, як рідина потрапляє в наш будинок, вона піддається багатоступеневій очистці. В процесі усунення шкідливих елементів не використовуються хімічні засоби.

- Хімічний склад води повністю збалансований. Магній, калій і позитивні іони тут присутні в необхідному для здоров’я людини кількості.

- Артезіанська вода сприяє зміцненню здоров’я, як дітей, так і дорослих.

- Бутильована вода сприяє поліпшенню обміну речовин. Якщо її вживати в призначеному кількості (не менше 2 літрів в день), організм буде функціонувати на належному рівні.

Перевага бутильованого продукту в тому, що він виготовляється відповідно до встановлених санітарних норм, контроль за цим ведеться державними службами. На заводах регулярно проводяться позапланові перевірки, в тому числі самим виробником. Це гарантія того, що ви отримаєте якісний і корисний продукт. У воді відсутні шкідливі токсичні сполуки, важкі метали і мікроорганізми, які можуть бути небезпечними для здоров’я людини.

При покупці уважно вивчіть етикетку на бутлі, на ній повинна бути вказана інформація про джерело, склад і категорії продукту. Бутильована вода проходить обов’язкову очистку, виробник використовує спеціальну технологію, яка дозволяє знезаразити і очистити її від будь-яких домішок. Деякі бренди застосовують новітні методи, в тому числі додають іони срібла. На етикетці зазвичай вказується інформація про способи очищення.