Друк на футболках: види і особливості

Друк на футболках - досить популярна і доступна послуга сьогодні. З її допомогою можна підкреслити корпоративний стиль компанії, створивши уніформу для продавців, промоутерів або менеджерів. Крім того футболки з логотипом фірми можуть стати оригінальним подарунком потенційним клієнтам або інструментом проведення рекламних кампаній.

Якщо ви вирішили оформити замовлення друку на футболках, а зробити це можна на https://onedaypromo.com.ua/pechat/pechat-na-futbolkah/, то повинні зрозуміти, що способів нанесення друку на одяг існує чимало. Для вибору найбільш підходящого для вас способу друку, рекомендуємо ознайомитися з їх ключовими особливостями.

Флексодрук

Дана технологія передбачає нанесення на тканину дуже тонкої гнучкої плівки з необхідним зображенням, фіксація якого здійснюється під впливом високого тиску і температури. Хороша вона тим, що дозволяє виготовляти оригінальні футболки навіть в одиничному екземплярі.

Термотрансфер

Для нанесення принта методом термотрансфер використовується спеціальна плівка і термопрес. Його особливістю є те, що повнокольоровий малюнок може бути нанесеним на тканину абсолютно будь-якого відтінку. Крім того при низькій собівартості він відрізняється високою стійкістю зображення.

Фотодрук

З його допомогою можна прикрасити футболку повнокольоровим принтом великого розміру. Причому кількість кольорів, використовуваних при цьому сучасному способі нанесення друку, практично не обмежена. Єдиний мінус фотодруку - це не дуже стійке зображення, але при правильному догляді за футболкою, він не дуже й помітний.

Термодрук

При використанні термодруку зображення наноситься на тканину під дуже високим тиском з використанням термопресса. Шаблон малюнка готується зі спеціальної текстильної термоплівки. З переваг даного методу можна виділити можливість виготовлення невеликої партії футболок, широкий асортимент використовуваних матеріалів, а також можливість нанесення висококроющей друку на текстилі темних відтінків.

Що стосується мінусів, то у термодруку їх не так вже й багато. Основні з них - це проблематичність нанесення дрібнодеталізованих принтів і дотримання деяких вимог по догляду за готовим виробом.

Шовкотрафаретний друк

Одна з найпопулярніших технологій друку на футболках. Дозволяє наносити різнокольорові принти на тканині абсолютно будь-якого кольору. При цьому малюнок зберігає свої межі, відрізняється хорошою стійкістю до зовнішніх впливів і довговічністю. Завдяки чому готові вироби невибагливі в догляді, а принт під час прання не пошкоджується.