Транзакційні листи - ефективна маркетингова технологія

Уміння правильно вибрати час і запропонувати клієнту відповідний контент є запорукою успішного бізнесу. Це особливо важливо, якщо мова йде про e-commerce. Саме тому нещодавно з'явилося абсолютно нове ефективне і доступне рішення. Знайомтеся: транзакційні листи - найновіша "фіча", розроблена для максимального залучення клієнтів.

Тепер, користуючись тільки однією платформою https://sendexpert.ua/transactional, ви можете відправляти маркетингові та транзакційні листи, такі як: підтвердження замовлення та оплати, сповіщення та інші важливі листи, які чекають ваші клієнти. Ви виявите турботу про ваших клієнтів, створите міцні взаємини і збільшите обсяг продажів і все це, використовуючи тільки одну платформу.

Отже, що представляють собою транзакційні листи і чому вони є важливими в бізнесі?

Транзакційні листи - персоналізація в Email-маркетингу

Транзакційні листи являють собою Email-повідомлення, які автоматично відправляються користувачам у відповідь після будь-якої взаємодії з сайтом, наприклад: зробив певну дію, відкрив Email і т. д. Як правило, такі листи можуть бути адресовані будь-яким групам клієнтів, наприклад, передплатникам, які існують або потенційним клієнтам. Дія або бездіяльність таких клієнтів є початком ланцюжка транзакційних листів.

Отже, якщо ви:

- займаєтеся онлайн продажем послуг або товарів і хочете відправляти Email-повідомлення з урахуванням поведінки ваших клієнтів;

- володієте онлайн-платформою або SaaS-рішенням і бажаєте активно залучати ваших користувачів;

- є власником сайту для бронювання і хочете доставляти квитки, підтверджувати замовлення або відправляти інформацію про подорожі;

- володієте додатком і бажаєте інформувати та залучати користувачів;

- займаєтеся іншим видом бізнесу, де необхідно автоматично і своєчасно відправляти повідомлення;

в цих випадках транзакційні листи є саме тим інструментом, який вам потрібен.

Чому варто відправляти транзакційні листи?

Транзакційні повідомлення мають високий потенціал оскільки ці листи містять потрібний контент і відправлені в потрібний час. Ви відправляєте індивідуальні повідомлення у відповідь після вчинення певних дій, і цільова аудиторія отримує їх в найбільш підходящий момент. Уявіть собі користувача, який постійно перевіряє пошту і очікує підтвердження про успішне завершення певної дії.

Не залежно від того, чи очікує він побачити інформацію про успішну оплату або про відновлення пароля, ваш клієнт чекає ваших листів і перевіряє поштову скриньку. А оскільки транзакційні листи відправляються з урахуванням індивідуальних дій, то такі повідомлення мають високий показник прочитуваності.

Додаткова перевага транзакційного листи полягає в тому, що користувач залучений до цього процесу, і таким чином поліпшується загальний показник вивозили.