Samsung анонсувала телевізор Sero для перегляду вертикального контенту

Якщо пару років тому на YouTube вертикальні відео піддавалися нападкам, то зараз екранів з вертикальною - чи, як прийнято говорити, портретною - орієнтацією стає більше, ніж з ландшафтною, і популярність вертикального відеоконтенту стрімко зростає. Саме для сучасного покоління, яке звикло бачити світ крізь такі екрани, і створений телевізор Samsung Sero, оснащений поворотним механізмом, що обертає ЖК-панель на 90 ° .

Вертикальний режим, як вважають розробники, спонукає власників смартфонів переглядати контент не на крихітних мобільних екранах, а на великому телевізорі. Ну, щодо великого - діагональ представленої версії The Sero склала 43 дюйма.

Можливо, це та сама модель, якою компанія дражнила ще у 2013 році, новий телевізор відомий як Sero, що у перекладі з японської звучить як “віолончелі”. Він був створений головним чином як засіб відображення візуальних зображень, що передаються NFC (поблизу польового зв’язку) зі смартфона користувача. Ці візуальні зображення можуть включати відео, зняті користувачем, або такі речі, як вертикально орієнтовані ігри та веб-сайти для мобільних пристроїв - насправді все, що з’являється у портретному форматі на екрані телефону. За задумом творців, при переводі Sero в портретний режим користувачі зможуть насолоджуватися переглядом «вертикальних» матеріалів без смуг на екрані.

Тим не менше, 43-дюймовий екран Sero в може бути повернений на бік для перегляду більш традиційного контенту у ландшафтному форматі. Про роздільну здатність відео немає жодного слова, хоча телевізор містить 4-канальний 60-ватний високого класу динамік, який можна використовувати для відтворення потокової або завантаженої музики, що передається з телефону.

Якщо не використовується, Sero відображає такі зображення, як інтерфейс годинника, фотографії чи інші приємні для перегляду малюнки. Як тільки настає час роботи, користувачі можуть керувати ним за допомогою вбудованого пульта або за допомогою голосових команд, що інтерпретуються системою Bixby AI на телевізорі.

Якщо вам цікаво придбати Sero, то доведеться їхати в Південну Корею, щоб отримати його. Він появиться там наприкінці серпня за ціною 1,9 млн. корейських вонів (близько 1630 доларів США).

Samsung, до речі, не новачок світу незвичних телевізійних технологій. Попередні приклади включали мистецький телевізор Serif разом з Ambient Mode , який дозволяє настінним QLED-телевізорам компанії поєднуватися зі своїм фоном.

Компания 7kvt предлагает на выгодных условиях аренду телевизора от 50 до 80 дюймов на стойке. Мы брали, и вам советуем!