Воєводино - кращий відпочинок в Карпатах!

Воєводино - один з найкрасивіших курортів України. Тут можна відпочивати, весело проводити час, насолоджуватися найчистішим гірським повітрям протягом цілого року.

Курорт відмінно підходить як для активних енергійних людей, так і для любителів спокійного сімейного проведення часу. У будь-який час року “Воєводино” стане для Вас джерелом сил і натхнення, енергії і любові. І якщо ви вирішили провести медовий місяць в Карпатах, приїжджайте саме сюди - не пошкодуєте!

За часів Австро-Угорської імперії Воєводино було улюбленим місцем відпочинку знатних осіб. Граф Шенборн наказав розбити тут гарний незвичайний парк, дизайн якого гармонійно вписався в навколишню природу.

В останнє десятиліття за кошти меценатів були проведені відновлювальні роботи та реконструкція комплексу, створені європейські умови для відпочинку, що відмінно поєднуються з самобутнім закарпатським колоритом.

Відпочинок в Воєводино

Територія курорту - це невеликі готелі, які маю свої назви “Воєводино”, “Маківка” і “Магура” та звичайно ж сімейні котеджі, для затишного відпочинку сім’ї. Всі номери для проживання - це просторі світлі кімнати, вишуканий оригінальний дизайн різних стилів - від класики до модерну, затишок. Дизайн і декор кімнат - це простота, чистота і приємне відчуття. А з вікон відкривається чудовий вид, створений самою природою! Тепло і затишок кімнат додасть справжній вогонь у каміні.

На території курорту знаходиться чудове озеро Тур природного походження. У центрі водойми розташований острів, на нього відвідувачів перевозить старовинний дерев’яний пліт. Навколо розкинувся великий парк з екзотичними і місцевими карпатськими рослинами, містками, ліхтарями, затишними альтанками та безліччю доріжок.

Любителі піших прогулянок можуть годинами прогулюватися по мальовничих алеях, перетинати міст чотирьох Євангелістів, архітектура якого схожа з зовнішнім виглядом знаменитого Карлового мосту в Празі, розглядати оригінальні ворота, які уособлюють єднання двох історичних епох - минулого і сьогодення. На 22 лавках, які символізують держави, під владою яких побувало Закарпатті за свою багатовікову історію, приємно посидіти, вдихаючи аромати гірських трав.

Бажаючі спробувати вина з місцевих сортів винограду і угорську страву шутемені запрошуємо до старовинног млина. Він реконструйована в первозданному вигляді, з масивним колесом і жорнами. Це надає незабутні відчуття дотику до минулого.

Активний відпочинок і розваги

До послуг відпочиваючих надаються велосипеди і квадроцикли, організовуються туристичні походи в гори. Рибалок не залишить байдужим процес лову форелі, особливо якщо спійману рибу відразу ж приготують і пригостять всю сім’ю і друзів.

Для дорослих і дітей відмінним відпочинком є ​​кінні прогулянки, гра в пейнтбол і інші спортивні ігри. Для всіх розваг створені відмінні умови.

На курорті облаштовано траса для ZIP-line - нового розваги та активного відпочинку. На висоті від 15 до 30 м відвідувачі відчують неймовірні емоції від вільного падіння. Перед початком атракціону проводиться детальний інструктаж, видається захисне екіпірування.

Спа-відпочинок в Воєводино

Відпочити від насичених робочих буднів, відновити сили, зарядитися позитивними емоціями і енергією допоможуть різноманітні спа-процедури.

Оригінальним способом зміцнити імунітет і поліпшити кровообіг є купання в чані. Ця процедура пропонується тільки в Закарпатті, де природою дається унікальна мінеральна вода, що благотворно впливає на захисні функції організму. У величезному чані нагрівається вода з мінеральними речовинами, мікроелементами, ароматичними маслами. Відразу ж після купання ви побачите, як покращився стан шкіри, і відчуєте прилив сил.

До послуг відпочиваючих на курорті пропонуються як традиційні методи оздоровлення, так і наповнені місцевим карпатським колоритом. Російська лазня з умілими банщика, пахучими віниками і трав’яним чаєм зніме втому і підніме тонус. Після неї відмінно поплавати в басейні або полежати в джакузі.

Відвідування соляної кімнати показано при різноманітних алергіях і шкірних захворюваннях, а також для підтримки відмінного зовнішнього вигляду і омолодження.

Гірськолижний курорт Воєводино

З грудня по березень тут є відмінна можливість покататися на лижах усією родиною. До послуг любителів лижного спуску траса середньої складності довжиною 900 м і перепадом висот в 100 м з бугельних підйомників. Для початківців спортсменів і дітей відкрита лижна школа. Малюки можуть випробувати свої сили на дитячому спуску.

Тут організований прокат необхідного спорядження. Досвідчені інструктори терпляче і вміло займаються з учнями різних вікових категорій.