8 головних трендів дизайну інтер’єру 2019 року

Модні тенденції існують не тільки в одязі, щороку з'являються новинки дизайну і для інтер'єру. Так приємно покращувати і вдосконалювати своє житло, ну а щоб залишатися на хвилі - ознайомтеся з новими тенденціями в світі дизайну інтер'єру. Які тренди цього року обіцяють бути довготривалими і як втілити модні віяння у власному інтер'єрі?

Експерти підготували для вас «найсмачніші» варіанти дизайну, які ви точно зможете застосувати в своєму будинку, адже зовсім не обов’язково робити капітальний ремонт, досить злегка освіжити інтер’єр і він засяє новими фарбами і настроєм. А втілити мрію ідеального житла, ресторану, чи офісу вам допоможуть креативні фахівці SavytskyyDesign, на сайті  https://savytskyydesign.com/ ви дізнаєтесь більше про цю студію дизайну, яка з 2004 року реалізувала понад 400 успішних проектів у Львові і інших містах України. 

Матовий чорний

Якщо в попередньому році на піку популярності був сірий, то сьогодні його замінив матовий чорний. Не обов’язково робити всю кімнату в одному кольорі, але окремий деталі можуть додати інтер’єру особливого шарму!

Морська хвиля

Цей глибокий, неймовірно красивий колір стає дуже популярним в дизайні інтер’єру. Так що якщо ви любите таку гаму, можна сміливо включити її в свій інтер’єр.

Пудрові тони

Це один з найбільш вдалих варіантів дизайну, адже він дуже ніжний і заспокійливий. Зараз ніжні рожеві відтінки впевнено заміщають бежеві та світло-сірі тони в інтер’єрі. Адже виглядають вони набагато жвавіше і гармонійно поєднуються практично з усіма кольорами.

Метал

Золото, латунь, почорнілі метали - все це на піку популярності. Розбавте інтер’єр металевим декором, будь-який метал відмінно впишеться в інтер’єр будь-якого відтінку. Лампи, крани для ванної або кухні або підставки для квітів - можна все!

Акцент на стелю

Цього року буде дуже модним прикрашати стелю. Ви можете зробити акцент на яскраву люстру незвичайної форми, а можете декорувати його красивими орнаментами або незвичайними малюнками.

Тераццо

Хтось вважає тераццо, мозаїчний бетон, чимось відповідним тільки для громадських закладів. Однак 2019 рік просуває цю затишну дизайн-ідею в інтер’єр квартир і будинків. Ви можете використовувати цей принт і для штор, а також прикрасити меблі або деякі деталі, наприклад лампу або квіткові вазони. Виглядає дуже мило!

Вигнуті меблі

Останні років десять в моді були прямі меблі, без вигинів, найпростіших форм. Однак зараз цей тренд іде в минуле, адже прямі лінії досить швидко набридають. Так що якщо ви вирішили купити диван до нового року - не стримуйте свою фантазію!

Арт-деко

Якщо ви впевнені, що арт-деко канув в минулому, ви помиляєтеся, 2019 рік радий бачити цей напрям в дизайні інтер’єру. Так що сміливо діставайте кушетку з минулого століття і гарненько відполіруйте її. Зараз такі штучки на піку популярності!