Критерії вибору охоронної фірми

Завдяки сучасному ринку охоронних послуг можна забезпечити надійний захист себе і свого бізнесу. Варіанти вирішення даного завдання відрізняються різноманітністю і включають стримуючі заходи (огорожі, собаки, віконні решітки, бронедвері), а також такі послуги, як фізична охорона і пультова охорона.

Що таке охоронна фірма і які послуги вона надає?

Охоронна компанія найчастіше є приватним підприємством, що надає охоронні послуги для приватних осіб, компаній, закладів, в тому числі:

- Особиста охорона.

- Охорона приміщень.

- Сигналізація.

- Відеоспостереження.

- Супровід.

Якщо Вам потрібна якісна охорона - Охоронне агенство Безпека ЛТД буде для Вас найкращим вибором. У компанії працюють справжні професіонали в сфері безпеки. Подробиці про компанію доступні на сайті bezpeka-ltd.com.

На що звернути увагу при виборі охоронної компанії?

Перш за все потрібно визначитися з тим, яку саме охорону Ви будете наймати - приватну, чи державну. У приватних фірмах охоронці мають кращий рівень підготовки. У цьому можна не сумніватися, оскільки в приватному бізнесі кожен (навіть незначний) прорахунок веде до падіння доходів компанії - а значить, і особистих доходів її власника. Це мотивує його ретельно відбирати персонал і піклуватися про високий рівень послуг.

Слід приділити увагу таким аспектам:

- Чи має компанія охоронну ліцензію. Якщо вона є, при зверненні в охоронну фірму її представник без проблем продемонструє цей документ потенційному клієнту. Деякі компанії розміщують скан ліцензії на своєму інтернет-сайті.

- Скільки часу компанія працює на ринку.

- Хто був клієнтом компанії, які конкретно об’єкти вона охороняла, чи є відгуки про неї, в яких клієнти оцінюють пунктуальність компанії, її порядність, здатність надати допомогу в неординарній ситуації.

- Адекватність розцінок компанії. Занадто низькі ціни - привід насторожитися, надмірно високі кажуть про зрілість охоронного підприємства, проте не завжди - про високу якість.

- Договір про надання охоронних послуг має відображати матеріальну відповідальність, проте це актуально в разі наявності у такої компанії автомобілів, моніторингового центру, свого будинку, але не орендованого офісу.

- Чи проходили охоронці навчання, чи є у них спеціальні сертифікати, досвід роботи в охороні, а також служби в армії, поліції і т. п., який їхній вік (оптимальний діапазон - 25-45).

- В структуру компанії обов’язково повинна входити цілодобова чергова частина. Слід придивитися до телефонних номерів на корпоративному сайті - у разі, коли там вказано цілодобовий номер, можна не сумніватися, що чергова частина існую.