Доставка квітів Івано-Франківськ

Як говорить народна мудрість, «квітів багато не буває», однак коли бачиш букет з 101 троянди, сенс її тьмяніє. Розкіш і витонченість, помножені на бездоганність, жодну жінку не залишать байдужою!

Розкішний букет з 101 червоної троянди - саме той довгоочікуваний подарунок, про який мріє кожна дівчина. Навіть одна червона троянда здатна запалити іскру між чоловіком і жінкою. Які ж межі відносин зуміє розкрити цей шикарний букет! Перевірте це - надішліть своїй коханій або дівчині, яку ви тільки мрієте підкорити, ці чудові квіти. А допоможе вам реалізувати цю чудову ідею служба доставки квітів Івано-Франківськ https://101roza.com.ua/101-trojanda-v-ivano-frankivsku/, телефонуйте прямо зараз на +380664369521 (Viber, WhatsApp), +380964369521, +380734369521.

Звідки все почалося?

Згідно з біблійними мотивами, традиція дарувати жінкам квіти з’явилася за часів Адама і Єви. В раю їх оточувало безліч квітучих рослин, які були загублені для них назавжди після скоєння гріха.

Покинувши рай, Єва дуже сумувала за красою квітів, і Адам змушений був докласти всіх зусиль, щоб їх знайти. Довго блукав він по лісах, поки не вийшов на галявину і не виявив справжню квіткову розкіш. Зібравши запашний букет, він з радістю повернувся до коханої і був нагороджений її любов’ю.

З тих пір квіти символізують щирість почуттів, увагу, теплоту.

Троянди - символ нескінченності

Мабуть, важко знайти квітку, яку природа наділила таким різним змістом, як троянду. Греки розглядали її бутон як символ нескінченності, оскільки вона кругла, а коло не має початку і кінця. Скрученість в бутоні безлічі пелюстків підтверджувала таку теорію. Воїни Риму бачили в трояндах джерело мужності, тому прикрашали свої шоломи вінками з них. А бог тиші Гарпократ додав квітці ще одне значення - вона стала символом мовчання.

Можна до безкінечності продовжувати перелік поклонінь красі цієї квітки, але не можна применшити значення кількості квітів у букеті.

Чому 101?

Мова світу квітів непроста. Кожна композиція здатна висловити ціле море емоцій. І, якщо одна троянда - це знак боязкої любові, а три - визнання в ній, то десять - кажуть жінці про захоплення нею, про бажання бути поруч.

Зростаюча кількість троянд в букеті немов наповнює його багатством почуттів, дарує силу енергії, що передається разом з букетом: 29 - визнання у вічній любові, 36 - побажання виконання найпотаємніших бажань.

Апогей - 101 троянда, що позначає абсолютне обожнювання і захоплення. Людина, що вибрала такий спосіб висловити свої почуття, відчуває повне захоплення і готова демонструвати це відкрито. Для неї не існує перешкод, яким би тернистим не був шлях до серця коханої. Замовляйте квіти у Івано-Франківську, це найкращий спосіб висловити свої найпалкіші і найщиріші почуття!

Про значення кольору

І, нарешті, про колір. Настільки розкішне складання букета, як 101 троянда, має також колірну спрямованість. Існує ще одна легенда про ці квіти. Архангел Гавриїл, вирішивши порадувати Пресвяту Богородицю, підніс їй три букета: жовтий, що втілює славу, білий - в знак радості і червоний - символ страждань. Однак сьогодні червоний колір має інше трактування. Це палке кохання, бажання, захоплення.

Вибрати і замовити квіти з доставкою можна наступних варіантів:

- Комбінацію червоних і білих троянд. Це символ єдності, міцної дружби, гармонії.

- 101 рожеву троянду - натяк на почуття, що зароджуються. Це благородство і гордість, вразливість і ніжність.

- Троянди вишневого кольору. Чуттєво, ніжно, відкрито. Особливо підійде для випадку, коли потрібно висловити свою подяку.

- Темно-бордові різновиди, на вигляд похмурі, можна розбавити персиковими або червоними. Такий букет підійде для серйозного приводу, а також для представниць бальзаківського віку.