Колір кішки: які домашні вихованці притягують в будинок гроші, щастя і любов

У вас є вдома кішка? Тоді уважно придивіться до її окрасу. Езотерики переконані, що коти - унікальні тварини, які не тільки можуть перебувати відразу в усіх світах, але і в наше життя приходять не просто так, а з певною місією.

Кішки завжди викликали у людей не тільки захоплення, але часом і побоювання. Ох, і діставалося їм через це! У Середньовіччі чорних кішок спалювали на вогнищах, вважаючи їх посланцями сатани. Але ось в Єгипті, наприклад, до кішок завжди ставилися з особливою повагою, оскільки бачили в них божественну суть. А ось тут catmolly.com/mejn-kun можна багато цікавого дізнатися про таємничу благородну породу мейн-кун.

Яку роль відіграє вихованець в вашому домі, залежить від його забарвлення. Тому що саме колір шерсті визначає енергетику тваринки.

Чорні коти

Звичайно, це перші супутники відьом і чаклунів. Якщо у вашому будинку оселилося чорне кошеня, будьте впевнені, що ви отримали сильний захист. Чорний кіт берегтиме ваш будинок від нечистої сили, змов і проклять.

Він подарує вам свою мудрість і проникливість, тому ви і самі незабаром навчитеся обходити неприємності десятою дорогою.

Руді коти

Їх енергія - це енергія самого Сонця. Принесуть в дім достаток і навіть багатство. Ви самі почнете дивуватися, чому це раптом вам так щастить у всіх справах. А причина ваших успіхів спокійно собі муркоче у вас на колінах!

Сірі коти

Виглядають скромно і непомітно, а насправді їх місія, можливо, найважливіша. Сірі кішки приносять в будинок любов і затишок, врівноважують бурхливі пристрасті, діють на своїх господарів, як заспокійливе. Якщо в будинку оселився сірий кіт, вас чекає приємна стабільність.

Білі коти

Білий - колір здоров’я та довголіття. Це кішки-цілительки. Можливо, ви й самі помічали, що ваша Сніжинка любить вмоститися прямо на вас зверху і голосно муркотіти. Думаєте, це вона так відпочиває? Зовсім навпаки! Вона займається тим, що позбавляє вас від хвороби і заряджає енергією.

Коти з забарвленням колор-пойнт

Це забарвлення характерне для сіамських котів. Вони дарують своїм господарям довголіття. Але і це ще не все! Якщо у вас з’явився пухнастик кольору колор-пойн, то є всі шанси досягти вершин у своїй справі.

Триколірні кішки

Давно відомо, що як тільки така кішка переступає поріг вашого будинку, з нею разом заходить щастя! У всіх його значеннях. Всі біди обійдуть ваш будинок стороною, відносини будуть розвиватися гармонійно, доходи збільшаться. Ви відчуєте внутрішній спокій і справжнісіньке щастя