Cleverence - ідеальне рішення для терміналів збору даних

Прибутковість підприємства безпосередньо залежить від ефективності кожного співробітника. Цей постулат багато хто розуміє занадто вузько, звертаючи увагу тільки на вершину айсберга: керівництво, топ-менеджерів, офісних службовців. Але, як показали недавні скандали з Amazon, втома працівника може завдати непоправного удару по репутації «непотоплюваного» бренду.

Ви бачили в мережі гнівні повідомлення клієнтів з демонстрацією дивних посилок. Шкарпетки замість відеокамери. Ляльковий наряд замість весільної сукні. Їх багато. Неможливо припустити, що робітники навмисно висилали покупцям не ті речі. Коли справ так багато, що ніколи зітхнути, помилки неминучі. А разом з ними - катастрофічні проблеми для всієї справи.

Для того щоб підвищити ефективність команди, бізнесу в цілому, зайдіть на https://cleverence.in.ua/oborudovanie/terminaly-sbora-dannyh/zebra/ - офіційний сайт інтегратора програмного забезпечення Cleverence в Україні і скористайтеся готовими рішеннями для інтеграції:

1. «1С: Підприємство» (драйвери; модулі збору даних, автоматичного завантаження, вивантаження, колективної роботи з документами, ін.)

2. Через TXT, CSV, Excel: Магазин 15 і Склад 15 (мінімум, базовий, розширений, повний).

3. Кур’єр. 

Щоб скласти повне уявлення про всі можливості, загляньте в розділ «Рішення». Ось деякі з них:

1. Для магазину:

- поставка / приймання / переміщення / переоцінка / тощо;

- ЕГАІC;

- окремо для хутряних виробів;

- помарочне приймання алкоголю;

- інше.

Поряд зі знайомими назвами, мають аналоги в оффлайн-торгівлі, є унікальні. Наприклад - «Ніндзя черг». Це мобільний касир, який обслуговує клієнтів в торговому залі. Всі цінують час. Прискорене обслуговування - важлива перевага. Покупців не злякають скупчення у терміналів. Вони не пройдуть повз вашого маркету.

Є ще один плюс. Багато покупок відбуваються спонтанно. Під впливом яскравої упаковки, оголошення про акцію, за настроєм, ще якось. В очікуванні біля каси люди підраховують в умі, яку суму доведеться заплатити. Оглядаючи кошик, людина може вирішити, що деякі речі не так вже необхідні. Як наслідок - повернути товар на полицю. Тривале очікування біля кас істотно знижує середній чек. Миттєва оплата на місці - навпроти, підвищує його.

2. Для складу:

- прихід / инвент. / адресне зберігання / агрегація / списання;

- збірка, комплектація замовлення;

- підбір за вагою / штрихкоду;

- ЕГАІC;

- інші.

Кожен продукт - ваша потенційна прибуток. Наприклад, модуль колективної роботи дозволяє декільком працівникам виконувати одну задачу. Кожен знає, що робить інша. Збірка замовлення або інше завдання будуть виконані в рази швидше.

Крім того, є окремі добірки для:

- маркування;

- E-commerce;

- установ;

- виробництва;

- RFID;

- ЕГАИС;

- інвентаризації;

- інше.
 
За кожним елементом меню ховається справжній скарб: як для дрібного підприємця, так і для великої корпорації. Функціональне ПЗ плюс штрихкодування - зводять проблему людського фактора до мінімуму. Mobile Smarts автоматизує найважливіші бізнес-процеси. Українська компанія бере на себе настройку, і  впровадження.

У разі необхідності сертифіковані фахівці забезпечать нестандартне впровадження або індивідуальну доопрацювання складових Клевернс під ваші потреби. Все запрацює як годинник.

Як відомо, низові співробітники не мають вищої освіти, кваліфікації, а іноді і досвіду. Деякі керівники сумніваються - чи зможе простий комірник, обліковець або кур’єр впоратися з таким інструментом. Перше знайомство з Cleverence розвіє подібні побоювання. Досвід показує, що використання цих інструментів спрощує діяльність і мінімізує помилки. Освоїти їх простіше, ніж більшість популярних побутових гаджетів.