«Вбивця» чоловічої потенції. Лікарі визнали сир найнебезпечнішим продуктом перед сексом

Чоловіча потенція - річ досить вразлива, «вбити» яку можна своєю власною неуважністю. Найчастіше негативний вплив на статеву систему надає щоденне неправильне харчування. Саме тому лікарі закликають переглянути свій раціон і перейти на більш здорову і легку їжу.

Також фахівці повідомляють про те, що їжа перед сексом повинна проходити особливий контроль з боку сильної статі, адже саме вона здатна відповідати за стійкість, репродуктивність і чутливість процесу. А в зв’язку з останніми дослідженнями було визнано, що сир є найнебезпечнішим продуктом перед «актом кохання».

Виявляється, що в цьому, на вигляд «правильному» кисломолочному продукті, були знайдені ферменти, які погіршують якість і консистенцію сперми. Цей процес здатний викликати застої в каналах, провокуючи не тільки відсутність ерекції, але і простатит, а також утворення злоякісних пухлин в області яєчок. Крім цього знижувати активність сперматозоїдів, що загальмовує процес зачаття і розвиває безпліддя.

Крім цього сир знижує рівень головного чоловічого гормону тестостерону, що загрожує не тільки зниженням лібідо, але і проявом жіночого гормону естрогену, який провокує появу жінкоподібних контурів фігури і зайву вагу.

Можливо, дані заяви і відкриття лікарів допоможуть сильній статі вирішити безліч проблем, пов’язаних із сексуальною сферою, при цьому, не вдаючись до медикаментозного лікування з нерідкими побічними діями для організму. До речі, на сайті https://potency-ua.com/dostavka-i-oplata/ ви зможете замовити популярні препарати для підвищення потенції

Загалом, лікарі констатують, що за останні роки рівень тестостерону в чоловічому організмі в середньому впав на 20%. Потенція чоловіків слабшає рік від року, і на це є ряд причин, зазначають фахівці.

Більшість фахівців в галузі медицини вважають, що у чоловічої потенції є два вороги, які особливо впливають на її ослаблення, а деколи, і на повну втрату.

Перш за все варто відзначити той факт, що улюблене багатьма чоловіками пиво стало винуватцем більшості збоїв в роботі чоловічої статевої системи. За рахунок того, що в цьому напої міститься велика кількість аналогів жіночих статевих гормонів естрогенів, відбувається пригнічення головного гормону, що відповідає за чоловічу силу - тестостерону. Зловживання цим напоєм веде до серйозних збоїв в інтимному житті, а також до зростання жирових відкладень в області живота і грудних залоз. “Пивний живіт” зовсім не нешкідливий, попереджають лікарі, він губить потенцію, вбиваючи чоловічу силу.

Другим ворогом потенції є малорухливий спосіб життя. Чоловіча сила втрачається при нескінченному сидінні в офісних кріслах, сидіннях машин і диванах. При такому способі життя можна назавжди розпрощатися зі стійкою ерекцією і здатністю зачати дитину, так як сперматозоїди стають “млявими” і такими ж малорухомими, як їх власник.