Повітряні кулі - чудовий атрибут любого свята, і ефективний рекламний інструмент

Жодне торжество, будь то весілля, дитяче свято, корпоративна вечірка або виставка не будуть такими без належного оформлення. Святковий декор задає тон всьому заходу, створює атмосферу свята і налаштовує на відпочинок.

Оформлення приміщення буває різним, проте найпопулярнішим способом прикрасити будь-яке свято - є оформлення повітряними кулями. А тут ви зможете замовити оригінальні великі латексні і вінілолові кулі різних розмірів, конфігурацій і забарвлень, з логотипом і без, які суттєво підвищать ефективність рекламних акцій, додадуть святковості і яскравості міроприємству.

Використання куль в оформленні має цілий ряд переваг, наприклад:

1. Можливість швидко перевтілити будь-яке приміщення, оригінально і яскраво оформити його, як всередині, так і зовні. Монтаж, як правило, займає всього кілька годин.

2. Не вимагає спеціальної підготовки приміщення, особливих кріплень.

3. Значно дешевше виготовлення оформлень, декорацій з інших матеріалів.

4. Можливості дизайну практично безмежні, з куль можна зробити будь-які зображення, фігури, панно, гірлянди. Велика кольорова палітра - більше 50 кольорів!

5. І, нарешті: повітряні кулі - це символ свята і гарного настрою!

Повітряні кулі бувають всіляких форм і розмірів. Одні використовуються для прикраси приміщень на святах. Інші призначені для того, щоб робити з них всілякі фігурки. Оформлення повітряними кулями має також один істотний плюс - ви отримуєте в особисте користування всі елементи оформлення: повітряні кульки можна роздати гостям заходу, а фігури на каркасі - забрати собі на пам’ять!

Оформлення весілля повітряними кулями

Уявлення про те, як весілля повинно бути оформлене повітряними кулями дуже індивідуально. Різні варіанти колірних рішень при оформленні весілля повітряними кулями зададуть тон вашому святу. Наприклад, весілля витримане в червоних тонах символізує пристрасть, рожеві тони асоціюються з ніжністю, ну а поєднання «білий з золотом» є класичним весільним поєднанням. При оформленні весілля повітряними кулями фахівці-оформлювачі заздалегідь виїжджають на місце для огляду майданчика і складання ескізу оформлення. Підкреслити урочистість події допоможуть повітряні кулі з нанесеними на них іменами молодят.

Оформлення дитячих свят

Найпростіший спосіб подарувати дитині свято - це оточити її повітряними кулями. Жоден дитячий День Народження не буде абсолютно щасливим без святкового оформлення кулями. Веселі і барвисті кульки, самі по собі створять радісний настрій. Прикрасьте приміщення кулями або надувними фігурами тварин або мультяшних героїв і свято вже стане справжньою подією! Забавні композиції додадуть веселощів і оригінальності Вашому святу, а після його закінчення будуть ще довго нагадувати про нього. Також можна порадувати Ваших дітей всілякими костюмами з повітряних кульок, в яких дитина буде відчувати себе персонажем з казки або супер-героєм.

Оформлення повітряними кулями ігрових клубів

Незважаючи на весь шик і блиск, зазвичай відповідний казино і ігрових клубах, повітряні кулі та тут ніколи не бувають зайвими. Навіть в ідеальному інтер’єрі аеродизайн підкреслить особливість події. Найчастіше прикрашаються різноманітні розіграші. Такі заходи потребують спеціальної і добре продуманої організації. Тут багато нюансів, які треба враховувати. Колірна гамма, як правило, безмежна, але, тим не менш, вона повинна підкреслити і доповнити вже існуючий інтер’єр. Оформлення повітряними кулями входу, ігрових столів, лототронів прикрасять будь-який захід, що проходить в стінах Вашого грального будинку.


Оформленія ділових заходів і виставок

Виставки - справа особлива. Мета цих заходів залучити якомога більше потенційних клієнтів, підвищити свій рейтинг на ринку послуг, тому, чим яскравіше і помітніше буде Ваш стенд і орендована площа, тим більшу кількість людей Ви зацікавите. При оформленні виставок і ділових заходів застосовуються складні конструкції: панно з повітряних куль, стенди з повітряних куль, а також спеціальні композиції з повітряних куль з нанесеною печаткою. Монтаж проводиться від 3-х до 5-ти годин - в залежності від складності оформлення.

Оформлення вуличних заходів і промо-акцій

При вуличному оформленні враховується безліч факторів, що впливають на довгостроковість замовляється оформлення. Наприклад, використовуючи металізовані кулі, слід знати, що прямі сонячні промені призводять до їх потускнению, тому ми використовуємо спеціальні препарати, які не дають кулях потьмяніти.
У зимовий період повітряні кулі потрібно надувати при температурі максимально наближеною до вуличної. Це допомагає істотно зменшити неминучі втрати куль.

Дуже часто оформлення повітряними кулями потрібно не на один день або вечір, а на кілька днів. Використовуючи в цьому випадку гелій, ми знаємо, що кулі з цим газом тримаються лише кілька годин, якщо не використовувати Hi-float, яким обробляються кулі, за рахунок чого термін служби гелієвих кульок продовжується на кілька днів.

При декоруванні приміщень необхідно пам’ятати, що тільки професіонали зможуть якісно розробити варіанти оформлення і запропонувати ті чи інші варіанти оформлення. Застосування, при оформленні приміщень таких елементів, як вибух кулі, запуск або скидання куль дозволять підкреслити ключові моменти заходу, але якісно втілити їх в життя можуть тільки фахівці, не один рік займаються святковим оформленням. Звернувшись до професіоналів Ви не тільки заощадите Ваш час і сили, а й отримаєте заряд гарного настрою.