“Торгівельний Дім Каскад” - надійний постачальник сільськогосподарської техніки

Головним показником розвитку сільського господарства було і залишається придбання якісної техніки. Втім, важкі умови праці рано чи пізно вимотують будь-яку техніку, якою б надійною вона не була. Певні деталі і вузли, що безпосередньо контактують з грунтом чи агресивним середовищем, через якийсь час потребують заміни.

Оригінальні та якісні запчастини - гарантія того, що ваша техніка прослужить довгі роки. Асортимент компанії “Торгівельний Дім Каскад”, про яку детальніше можна дізнатись на сайті https://kaskadx.com в даному сегменті налічує кілька тисяч найменувань. Ми пропонуємо зручність у виборі і придбанні, а також гарантію якості від заводів-виробників.

Активно розвиваючись на протязі вже 13-ти років, “Торгівельний Дім Каскад” пропонує Вашій увазі широкий вибір надійних і довговічних запасних частин і техніки до токового господарства, тваринництва та елеваторного обладнання. Наша компанія співпрацює тільки з перевіреними виробниками, які виготовляють запчастини виключно найвищої якості, адже ми дбаємо про наших клієнтів і намагаємося запропонувати надійні комплектуючі.

Також ми хочемо, щоб Ви могли купити запчастини недорого. Вибравши необхідну деталь в нашому каталозі, Ви можете отримати замовлення і зробити його оплату будь-яким зручним для Вас способом. В чітко обумовлений термін дана покупка буде доставлена ​​Вам за вказаною адресою. Таким чином, наша компанія приваблює нових покупців не тільки великим асортиментом товарів, а й оптимальним співвідношенням ціни і якості пропонованих сельхоззапчастей.

Ви можете самостійно оформити покупку за допомогою «Кошика», або ж зв’язатися з нашими фахівцями за вказаними телефонами для уточнення будь-якої інформації. Зробивши вперше замовлення в інтернет-магазині сільгосптехніки і запчастин kaskadx.com, Ви напевно станете нашим постійним клієнтом, оцінивши наші переваги і отриманий сервіс.

Наші переваги

- “Торгівельний Дім Каскад” - надійний постачальник сільськогосподарської техніки, котра з 2004 року успішно функціонує в сфері продажу сільгосптехніки і запчастин. Наявність найширшого асортименту  запасних частин і техніки до токового господарства, тваринництва та елеваторного обладнання. Варто зазначити, що компанія на сьогоднішній день має свої представництва у Харкові, Полтаві, і Запоріжжі.

- Гнучка цінова політика. Постійні і великі покупці мають можливість придбання техніки за особливими умовами.

- Доставка до склада покупця.

- Своєчасне виконання гарантійних зобов’язань.

- Висока якість пропонованої сільгосптехніки і устаткування. Виробники сільгосптехніки, з якими співпрацює наша компанія, випускають продукцію найвищої якості, що відповідає всім необхідним нормам і підтверджену сертифікатами відповідності.

- Професійна консультаційна підтримка. У нашій компанії працюють і економісти, і практики-господарники. Під конкретну господарську модель вашого підприємства підберемо найбільш відповідну техніку для ефективного розвитку вашої компанії.

- Безкоштовне консультування з додатковими питаннями. Наші співробітники надають клієнтам всі необхідні консультації по роботі сільгоспмашин, термінів заміни деталей і витратних матеріалів і багатьох інших питань. Така комплексність обслуговування дозволяє продовжувати терміни експлуатації аграрних машин, а також домагатися максимальної автоматизації всіх сільськогосподарських процесів в конкретному регіоні.

- Індивідуальний підхід в роботі з кожним клієнтом. У роботі з клієнтом ми беремо до уваги перш за все його інтереси та побажання. Наші співробітники завдяки великому досвіду виберуть оптимальний варіант для вирішення описаної вами проблеми.

- Функціональний і зручний сайт. Постійне наповнення сайту новими інформаційними матеріалами сприяє більш ефективному і грамотному способу придбання техніки на російському ринку. Можливість онлайн заявки дозволяє нашим замовникам більш оперативно отримувати відповідь з усіх питань наявності та термінів поставки техніки.