Санаторії України — широкий спектр оздоровчих, індивідуально розроблених послуг

Санаторно-курортне лікування відіграє важливу роль у наданні лікувально-профілактичної допомоги дорослим та дітям. Воно пов’язане з використанням різноманітних природних факторів, серед яких є цілющі грязі, води з мінеральних джерел, сприятливий клімат. За допомогою санаторного лікування можна ефективно боротися с багатьма захворюваннями. На відміну від медикаментозних препаратів природні фактори та сучасні фізіотерапевтичні методики не мають побічної дії.
Кожна людина, залежності від стану свого здоров’я та особистих вподобань, може обрати для себе санаторій на будь-я

До переваг санаторного лікування також можна віднести:

  • — широкий спектр оздоровчих послуг з використанням спеціального обладнання;
  • — індивідуально розроблені реабілітаційні програми;
  • — дієтичне харчування;
  • — кліматотерапію.

У сучасних санаторіях лікувальні та фізіотерапевтичні процедури поєднуються з повноцінним відпочинком, прогулянками на свіжому повітрі та насиченою екскурсійною програмою.

В Україні потребу людей у санаторному лікуванні можуть задовольнити такі курорти, як:

  • — Трускавець;
  • — Східниця;
  • — Шаян;
  • — Моршин;
  • — Хмільник;
  • — Поляна;
  • — Миргород та інші.

Відвідувачам цих курортів пропонуються різноманітні лікувальні та оздоровчі процедури. Найбільшим попитом користуються термальні басейни, радонові ванни, сульфідно-мулові грязі, солоні озера. Унікальний склад мінеральних вод позитивно впливає на людський організм в цілому. Також за допомогою мінеральних вод з б`ювета можна лікувати окремі органи та системи життєдіяльності.

У санаторіях застосовуються, як нові сучасні, так і традиційні методики, які направленні на профілактику та лікування великої кількості захворювань. В закладах працює кваліфікований медичний персонал, а також мається в наявності спеціальне обладнання для надання всіляких послуг. Тільки в санаторіях застосовується комплексний підхід до лікування та надаються вузькопрофільні процедури, які призначає лікар в залежності від індивідуально розробленої лікувальної програми. В більшості закладів також є спеціалісти з лікувальної фізичної культури, які проводять заняття для дорослих та дітей.

У санаторіях відвідувачам пропонується спеціально розроблене дієтичне меню, серед якого немає страв з наявністю тваринних жирів, гострих приправ та алкоголю. Також лікувальне харчування передбачає застосування невеликої кількості солі, при цьому акцент робиться на вживанні вітамінів. Оптимізований підхід до прийомів їжі повністю виключає переїдання та позитивно впливає на роботу організму в цілому.

Кожна людина, залежності від стану свого здоров’я та особистих вподобань, може обрати для себе санаторій на будь-який смак. Серед великої кількості закладів легко розгубитися, тому для обрання місця відпочинку краще скористатися спеціальнім сервісом онлайн бронювання «Захід Курорт». На сайті представлені кращі санаторії в Україні, а також можна ознайомитися з відгуками їх відвідувачів. За допомогою зазначеного сервісу можна придбати путівки онлайн, навіть не виходячи зі свого будинку або офісу.