Жіночі пуховики 2019\2020: популярні фасони та стильні рішення

Важко уявити холодний осінньо-зимовий сезон без такого теплого і комфортного верхнього одягу, як пуховик. Сучасні моделі настільки оригінальні і різноманітні в своїх фасонах і кольорах, що кращий варіант теплого образу і не відшукаєш. При такому широкому різноманітті придбати улюблений пуховик з якісної текстурою, обробкою і теплим наповнювачем буде набагато простіше.

Серед модних колекцій, пропонованих дизайнерами, кожна дівчина зможе підібрати модель і фасон на свій смак. Найбільш актуальні і стильні жіночі пуховики в сезоні осінь-зима 2019-2020 років ми і розглянемо, а також розповімо, на що варто звернути увагу при їх виборі.

Модні тенденції і фасони жіночих пуховиків зима 2019-2020

Напередодні зими всі модниці задаються питанням, якому ж пуховику надати перевагу, щоб залишатися в тренді весь майбутній сезон. Про новинки та головні моделі даного предмету верхнього одягу ми з вами сьогодні і поговоримо. Модні дизайнери пропонують нам вироби з різних матеріалів. На подіумах були представлені пуховики з оксамиту, деніму, шкіряні, а також з вишивками і принтами. Світові майстри не припиняють нас дивувати, і пуховики однозначно не стали винятком

Розглянемо основні тенденції щодо жіночих пуховиків:

  • Oversize (безумовно, даний тренд поширюється і на верхній одяг).
  • Спортивні моделі (їх можна одягати не тільки на гірськолижний курорт, але і для створення міського стилю).
  • Пуховики-сукні (по-справжньому жіночна модель, у якій розширений низ виробу).
  • Стьобані пуховики (виглядають найбільш благородно з дрібними смужками і ромбами).
  • Рукава 3⁄4 (дані моделі виглядають найбільш жіночно і легко).
  • Асиметричний крій (цікава інтерпретація найбільш зухвалих дизайнерів).
  • Моделі з хутряними вставками (відмінно підходять для створення елегантного образу).

Модні жіночі короткі пуховики

Одна з практичних моделей, які чудово підійдуть дівчатам, які ведуть активний спосіб життя - це короткі зимові пуховики. На відміну від модних довгих моделей, вони дозволяють спокійно займатися зимовими видами спорту, наприклад, лижами або бігом. Насправді саме короткі пуховики в новому сезоні будуть частіше за інших вибирати молоді дівчата.

Стильні жіночі пуховики А-силуету

Жіночні моделі А-силуетів - справжнє втілення елегантності, розкоші і ніжності. Подібні моделі неодмінно прикрасять будь-яку жінку. Моделі мають різну довжину - від укороченої до максі. Приталені силуети доповнює пояс і красивий декор, присутні хутряна обробка, вишивка, стрази. Розкішно виглядає і червоний пуховик з червоним хутром на комірі і манжетах. Проте актуальні будь-які забарвлення подібного верхнього одягу - блакитний, смарагдовий, сірий, чорний, сірий. Він надає дівчині особливої елегантності, жіночності і ніжності. В такому пуховику кожна жінка відчує себе справжньою королевою.

Трендові жіночі пуховики «оверсайз»

Такий фасон в тренді вже кілька сезонів і поки не збирається здавати свої позиції. У моді светри, плаття, сорочки, жакети і, безумовно, пуховики в даному стилі. З огляду на сучасні тенденції до багатошаровості, така модель верхнього одягу буде як ніколи доречною. Слід пам'ятати, що пуховики такого плану слід носити лише з брюками і джинсами по фігурі, інакше ви ризикуєте загубитися в даному образі. Наприклад, модний дім Gucci пропонує нам зупинитися на пуховиках оверсайз в кольорі хакі, які можна використовувати для створення образу в стилі casual. Відмінна риса таких виробів також полягає в тому, що вони самодостатні самі по собі. Зазвичай пуховики оверсайз не перевантажують деталями За рахунок свого збільшеного розміру, їм не потрібен додатковий декор для залучення уваги.

Елегантні жіночі пуховики з розширеним низом

Пуховики-сукні дуже популярні в новому сезоні, адже з ними ви можете виглядати дійсно жіночно. Можна носити їх поверх суконь з щільними колготками. Найбільш елегантно виглядають моделі, декоровані штучним або натуральним хутром на манжетах і комірі. Нижня частина пуховика зазвичай виконана у вигляді спідниці сонце, за рахунок чого будь-яка фігура буде виглядати більш витончено. Вперше такі моделі вивів на подіум бренд Odri, а слідом за ним вони з'явилися в колекціях Add, Patrizia Pepe і Marciano Guess.

Сучасні жіночі шкіряні пуховики

Шкіра, як і багато сезонів поспіль знову в тренді. У цьому сезоні дизайнери пропонують поєднання натуральної шкіри і хутра. Для сучасних модниць відмінним варіантом даного пуховика стане шкіряна зимова парка. Вона ідеально підходить для міського ритму життя і дозволяє залишатися в тренді. Однак, якщо розглядати подіумні варіанти, то варто звернути увагу на бренд Moncler. Їх укорочені пуховики з натуральної шкіри виглядають досить цікаво в поєднанні з трикотажними сукнями.

Білосніжні жіночі зимові пуховики

Зимовий одяг завжди асоціювався саме з білим кольором, ще й завдяки тому, що за іншої погоди цей відтінок багато хто просто не наважується надіти. Не залишилися осторонь і пуховики, в білому кольорі при наявності хутряного коміра, вони виглядають особливо ошатно. Однак вибравши дуті укорочені пуховики Balenciaga, ви зможете створити більш гранжевий образ, доповнивши його чорними грубими черевиками і skinny jeans. Бренд Moncler представив в цьому сезоні білі пуховики-парки, з якими ви легко зможете створити образ у стилі casual.

Модні жіночі пуховики-косухи

В теплу пору року ми все частіше стали додавати куртку косуху в свої повсякденні аутфіти. Однак ми і подумати не могли, що тепер зможемо робити це і в зимову пору року. Стилісти радять розбавляти чорний пуховик-косуху яскравим низом, адже зима не привід носити лише біле або блакитне. Ви цілком можете собі дозволити одягнути червоні штани в поєднанні з даною моделлю верхнього одягу. Але завдяки новинкам зі світових подіумів, ми можемо вже зараз вибирати, яка модель підійде саме нам. А вибирати є з чого, одні надають перевагу зимовим моделям, оздобленим хутром, інші ж вважають за краще придбати класичну шкіряну куртку на підкладці.