Модні правила: з чим носити жіночі грубі черевики

Здається, що це взуття підходить тільки підліткам. Але жінки за 40 теж можуть приміряти цей тренд, і будуть виглядати чудово. Правда, якщо знають, як і з чим поєднувати грубі черевики.

Експерти фешн-індустрії пропонують наймодніші варіанти поєднання, а в інтернет-магазині https://veroshoes.ua/zhenskaya-obuv ви по найкращій вартості зможете придбати ці моделі, а також інше якісне, зручне, стильне італійське жіноче взуття.

У 40-х роках минулого століття доктор Клаус Мартенс вивихнув ногу і вирішив створити зручні черевики, схожі на військові. Незабаром виробництво взуття поставили на потік. У 60-е бренд Dr. Martens стали носити скінхеди, а в 70-е - панки. Пізніше у взуття з’явилося багато варіацій. Розглянемо найбільш вдалі доповнення образів.

Чорні скіни

Мабуть, почати варто з цитування модної історії. Для цього буде потрібна пара панківських джинсів, можна додати і чорну косуху. Інший варіант - блакитна сорочка, бежевий або сірий светр і об’ємний кардиган.

Шкіряні брюки

Таке поєднання може видатися надто агресивним і навіть вульгарним, тому для балансу підбираємо верх в стилі casual: біла сорочка, яскравий світшоти, джинсовку. Головне, не вибирайте чорну шкіряну куртку. Ви ж не хочете виглядати як родичка Меріліна Менсона?

Блакитні mom jeans

Вийде чудовий образ в стилі casual. Він буде м’якшим, ніж попередні, тому підходить для повсякденного життя. Тільки стежте, щоб джинси закінчувалися там, де починаються черевики: це важливо!

Кюлоти

Досить епатажний і гостромодний вибір. Важливо придбати кюлоти з посадкою на талії і не носити їх з об’ємним верхом - це виглядає злегка неохайно.

Піджак

Такі комплекти підходять навіть для офісного дрес-коду. Піджак + сорочка / водолазка + грубі черевики = готова до праці і оборони!

Спідниця з костюмної тканини

Тільки варто запам’ятати кілька правил. Перше: потрібна спідниця з посадкою на талії і довжиною вище коліна. Друге: ваш зріст повинен бути від 170 см.

Пряме вільне плаття

Додаємо щільні колготки і отримуємо комплект на всі випадки життя. У такому образі можна піти і на побачення, і на зустріч з подругами, і навіть на роботу.

Сукня з “летючої” тканини

Якщо у вас є річ, яку ви носите в особливих випадках або тільки влітку, є привід провести експеримент і надіти її прямо зараз, доповнивши look грубими черевиками і об’ємним пальто або косухою.