Про платіжну термінальну мережу IBox

Під назвою IBox розуміється група компаній з головним офісом в Києві, яким вдалося підкорити сферу грошових переказів по Україні. Вони зуміли зробити процес проведення платежів простим, швидким, безпечним і зручним.

Професіонали компанії підтримують високу якість продукції: вони створюють і модернізують програмне забезпечення для терміналів і серверів компанії, контролюють весь процес розроблення та впровадження продуктів від початку і до кінця. Це гарантує високі оцінки роботи даної системи користувачами і її незмінно високі рейтинги.

Загальний опис

Давно звичні і широко поширені термінали IBox (тільки на території України, де діяльність компанії почалася в 2006 році, їх майже 6 тисяч) надають дуже великий спектр послуг. Вони готові до надання практично миттєвих послуг незалежно від часу доби і дня тижня. Компанія співпрацює з безліччю установ, оплатити послуги яких можна за допомогою терміналів. До них відносяться: поповнення банківських рахунків, оплата комунальних рахунків, інтернет послуг, сплата послуги мобільних та інтернет компаній, різних інтернет сервісів, використання таксі, поповнення електронних гаманців. На сайті https://ibox.ua можна детальніше дізнатися про ці, та інші послуги.

Однією з основних переваг є оперативність. Так, при оплаті через банк платіж йде 1-3 робочих дні. При оплаті через платіжні термінали IBox платіж йде кілька хвилин навіть у вихідні і це значить що в більшості випадків Ваш кабінет буде переведений в повнофункціональний режим протягом декількох годин в вихідний або менше години в робочий час.

Представлений термінал не потрібно шукати, він завжди поруч. Компанія гарантує безпеку здійснення будь-яких транзакцій. Для проведення платежу система вимагає підтвердження одним з двох доступних способів (підпис або pin-код), дані про платіж шифруються і не зберігаються в рідері, смартфоні, планшеті.

Характеристики

Експлуатація терміналів IBox досить зручна, за винятком одного моменту. Термінали знаходяться в певних місцях, до яких необхідно дістатися. А це витрачений час і додаткові кошти.

Залежно від обраної послуги різниться час здійснення транзакцій і розмір її комісії. Ці показники визначаються компаніями партнерами. Наприклад, поповнення номера skype стягує всього 1% від суми. Умови оплати в мережі IBox (зокрема, розмір комісії за угодою) наводяться у вигляді текстового повідомлення на екрані терміналу, після вибору бажаної послуги. Що стосується часу на проведення операції переказу грошей за послугою, то практично завжди це миттєво. Виняток становить поповнення банківських рахунків, час виконання яких може зайняти до 3 робочих днів.

Як користуватися?

Користування терміналами IBox не вимагає реєстрації в системі. Все що потрібно, це знайти термінал, вибрати необхідну послугу і внести в термінал відповідну суму готівкою або за допомогою карти. З цією метою створено інтуїтивно зрозуміле меню терміналів.

Користувачеві слід пам’ятати, що видача здачі в терміналах не передбачена (можливе поповнення мобільного телефону). При виникненні помилки, необхідності отримати виписку по проведеної операції або інших не передбачуваних ситуаціях - слід зв’язатися з представниками компанії по гарячій телефонній лінії.