Особливості і переваги оренди автонавантажувача

Вантажно-розвантажувальне обладнання - невід'ємна частина інфраструктури будь-якого бізнесу або виробництва, на якому зберігаються, штабелюються, транспортуються вантажі. Найбільш затребуваним типом такого спеціалізованого наземним транспортом є навантажувач. Ця універсальна техніка, яка працює практично з будь-якими типами вантажу за умови підключення додаткового, навісного обладнання.

Сучасні моделі автонавантажувачів багатофункціональні, економічні, довговічні, безпечні в експлуатації і комфортні в управлінні. Але, в той же час техніка від топових виробників має високу вартість, і не завжди проста в плані технічного обслуговування. Тому, для багатьох користувачів оренда навантажувача є більш прийнятним варіантом, ніж його купівля.

Компанія ДЕНОР СЕРВІС, про яку детальніше можна дізнатися на сайті denor-service.com.ua  гарантує своїм клієнтам кращі умови співробітництва в сфері оренди навантажувачів та іншої складської, вантажно-розвантажувальної техніки, а саме:

- Гнучкі терміни оренди техніки. Замовляйте обладнання на сезон або більш тривалий період.

- Повний сервіс. Не турбуйтеся про обслуговування орендованого навантажувача, всі турботи бере на себе наша компанія. Технічний контроль, ремонт, постачання запчастин забезпечується орендодавцем. Також у нас є кваліфікований персонал, оператори навантажувача, доступні для найму на весь термін оренди. У разі потреби ми можемо взяти на себе і заправку наземним транспортом, зміну акумуляторів для моделей на електричній тязі.

- Відмінний стан всього обладнання. Всі автонавантажувачі проходять техогляд сертифікованими фахівцями і відразу ж готове до експлуатації.

- Гнучка цінова політика. Ми пропонуємо кілька варіантів оплати оренди, працює політика лояльності для постійних клієнтів.

Як визначити, що вам потрібна оренда навантажувача

Перед кожним власником бізнесу або керуючим складу, логістичного центру, порту періодично постає вибір - купити або орендувати навантажувач. У кожного з цих рішень є свої переваги і ‘’ підводні камені ‘’. Тому, щоб не прогадати, в першу чергу рекомендуємо вам звернути увагу на наступні два параметри:

- Фінансові можливості компанії. Якісний навантажувач від виробника з хорошою репутацією коштує досить дорого. Звичайно ж, висока ціна гарантує хороші експлуатаційні характеристики, загальну надійність і довговічність техніки. Але не кожна молода компанія, середній і малий бізнес може дозволити собі такі довго окупаються витрати. Тому більш вигідним варіантом є оренда спецтехніки. За цілком прийнятну місячну плату ви отримуєте робочий автонавантажувач з повним спектром обслуговування.

- Інтенсивність проведення вантажно-розвантажувальних робіт. Купівля дорогого наземного транспорту швидко окупить себе тільки на великій робочому майданчику з гранично насиченим вантажопотоком і безперебійної завантаженням. Якщо ж склад має сезонний робітник графік, або обсяг робіт з вантажами невеликої, то тоді оренда вилочного навантажувача однозначно вигідніше, рентабельне рішення.

Тільки з огляду на параметри, зазначені вище, можна з повною впевненістю приймати рішення про доцільність оренди навантажувача для своєї справи або робочого об’єкта.

Переваги оренди навантажувача

Багато підприємців побоюються, що орендована бу техніка ненадійна, часто ламається і простоює. Але це не так, якщо співпрацювати тільки з відповідальними постачальниками уживаного складського обладнання. Ось основні переваги оренди навантажувача в порівнянні з його купівлею і самостійним обслуговуванням:

- Економія бюджету. Вартість оренди на стільки мала в порівнянні з витратами на покупку, що не доведеться вилучати кошти з обороту, що може привести до касового розриву. Також оренда навантажувача вигідна тим, що в будь-який момент можна відмовитися від подальшого використання техніки. У разі купівлі це можна зробити тільки за гарантії.

- Доступно любе обладнання за прийнятну місячну плату. У компанії ДЕНОР СЕРВІС ви можете орендувати б/у техніку за досить доступними розцінками, без витрат на доставку, укладання договорів, розмитнення і т.д.

- Не потрібно утримувати автопарк. Також оренда навантажувача  вигідна підприємцем з обмеженою площею робочого майданчика. Не у всіх є місце під розміщення повноцінного автопарку з усією відповідною інфраструктурою.

- Не потрібен додатковий кваліфікований персонал. Кожен додатковий робочий підвищує витрати на заробітну плату. Разом з орендою навантажувача ви можете найняти на певний термін і оператора такого складського обладнання.

- Немає витрат на ремонт, технічне обслуговування та постійне утримання. Будь-яка моторизована техніка потребує регулярного огляду, місця для стоянки, витрати пов’язаних з експлуатацією. Взятий же навантажувач в оренду звільняє користувача від всіх цих проблем.

- Ремонт, пошук деталей, підтримання в працездатному стані - все це обов’язки орендодавця. За орендарем залишається тільки оплата терміну найму, і витрати на паливо, ПММ, акумуляторні батареї.

- Ніякої паперової тяганини. Дуже часто покупка розвантажувально-навантажувальної техніки пов’язана з розмитненням обладнання, постановкою його на облік, оформленням великої кількості документації. При оренді навантажувача всі ці проблеми стають для користувача не актуальними, так як техніка є власністю компанії орендодавця.

Але є і негативний момент, пов’язаний з орендою складського, вантажно-розвантажувального обладнання - а саме залежність від орендодавця. Така фірма забезпечує весь сервіс, контролює якість техніки, що поставляється. Від неї залежить правильність оформлення договору оренди, терміни оплати, умови співпраці. Щоб нівелювати потенційно негативні моменти, досить вибрати перевіреного часом, порядного і чесного орендодавця з хорошою репутацією.