Папір - ідеальний матеріал для одноразового посуду

Однією з найбільш поширених і популярних категорій одноразового посуду, застосовуваної в сучасному світі, є паперові стаканчики. Ця продукція широко використовується протягом багатьох десятиліть, оскільки має безліч переваг перед іншими аналогічними варіантами, створеними з інших матеріалів.

В наші дні паперові стаканчики використовуються кейтеринговими компаніями, а також закладами громадського харчування. Їм віддають перевагу практично всі великі компанії, що встановлюють кава-автомати, а також фірми, що піклуються про своїх співробітників. А на сайті papirstok.com компанії ПапірСток ви зможете вигідно замовити паперові стаканчики, у тому числі з нанесенням друку по індивідуальному замовленню, а також іншу якісну паперову-картонну упаковку.

З яких причин паперові одноразові стакани стали популярними і які їх переваги у порівнянні з пластиковими аналогами?

Папір не виділяє хлора, на відміну від полістиролу

Паперовий стакан можна наповнювати як холодними, так і гарячими рідинами, в той час як в полістирольний стакан бажано наливати тільки холодні рідини. Це обумовлено тим, що при заповненні склянки рідиною з температурою вище 60 С полістирол починає виділяти хлор, який разом з напоєм потрапляє в організм і завдає істотної шкоди здоров’ю людини. Навіть тримати в руках гарячий стакан з полістиролу не дуже приємно.

Відсутність сторонніх запахів при впливі гарячої води

Під час заливання окропу паперові склянки зовсім не виділяють запахів, в той час як склянки з полістиролу часто починають неприємно пахнути.

Паперовий стакан неможливо використовувати повторно, на відміну від полістиролового

При використанні паперових склянок ви можете бути впевнені, що ними можуть скористатися тільки один раз, на відміну від полістирольних, які можуть використовувати повторно, що неприпустимо з точки зору гігієни.

Нешкідливість, екологічність і легкість утилізації

Багато розвинених країн світу вже ввели заборону на стакани виготовлені з полістиролу, і користуються тільки їх паперовими аналогами. Це обумовлено легкістю утилізації та переробки і абсолютною нешкідливістю для екології.

Маркетингова ефективність

Паперові стакани ідеально підходять для повноколірного друку. При розміщенні логотипу, торговельної марки або слогана фірми на часто використовуваних стаканчиках, це дозволяє значно збільшити популярність і впізнаваність торгової марки. Паперові стаканчики з надрукованою рекламою ідеально можна використовувати для організації харчування та перерв на каву під час проведення семінарів, різних конференцій, тренінгів, корпоративних вечірок і пікніків.

Більш інтенсивне охолодження - для збільшення обороту

Як показує практика, використання паперових склянок в закладах швидкого харчування дозволяє зменшити час, що витрачається на обслуговування одного покупця, а також скоротити час охолодження гарячих рідин, що тягне за собою збільшення обороту, і відповідно - прибутку. Просто гарячі напої, налиті в паперові склянки, остигають набагато швидше напоїв, якими наповнюють склянки із спіненого полістиролу. Відповідно клієнти можуть прискорити процес трапези, і швидше звільнити місця в приміщенні. Це особливо актуально в години пік.

Безпека зберігання, без витрат на воду та миючі засоби

При використанні паперових склянок власник може наймати менше людей для обслуговування покупців. Це обумовлено тим, що виключаються час і витрати (зокрема на воду і миючі засоби) на миття посуду. Крім того паперові склянки не обов’язково зберігати окремо в спеціальному приміщенні, їх можна без побоювань зберігати разом з іншими продуктами.

Безшумність склянок на варті вашої нервової системи

У кафе з закритими приміщеннями, або з залами великого розміру, при використанні паперових стаканчиків створюється така важлива річ, як затишна атмосфера. Відсутність постійного дзвону посуду дратує клієнтів, і дозволяє зробити прийом їжі набагато більш приємним. Особливо варто відзначити абсолютну безпеку паперових стаканчиків, так як їх не можна розбити.

Паперовий посуд - ідеальний вибір для пікніка

Турбота про екологію є невід’ємною частиною кожного цивілізованого суспільства, тому варто відзначити що для утилізації і переробки паперових склянок не потрібно серйозних витрат, і вони не завдають шкоди навколишньому середовищу. І це повністю протилежно переробці полістирольних стаканів, які самі собою розкладаються в грунті більше 50 років, а сам процес їх переробки дуже витратний. Захопивши з собою паперові склянки на пікнік на природі, Ви можете просто спалити їх в багатті після використання, не боячись завдати шкоди навколишньому середовищу.