Жіночі уггі 2019 - модні моделі і поради стилістів

Уггі протягом тривалого часу перебувають на самому піку популярності серед зимового взуття. Це тільки на перший погляд вони можуть здатися дивними і непоказними. Насправді, це дуже зручне і практичне взуття, яке зігріє ноги в будь-який мороз.

Не дарма уггі знаходяться в топі взуття, яку купують найчастіше. Їх виробники подбали про те, щоб вони були не тільки зручними. Є багато різних моделей, завдяки яким вдається створити найрізноманітніші і незабутні образи. В каталозі ugg-australia.kiev.ua зібрані найрізноманітніші моделі і забарвлення, можна вибрати відповідну пару практично під будь-який образ.

Щодо цьогорічних трендів, то модельний ряд 2019 року включає як міські повсякденні варіанти, так і спортивне взуття. Чим унікальні уггі, з яким одягом їх поєднувати - збираємо рекомендації стилістів.

Модні уггі 2019

Теплі, зручні, красиві - жіночі уггі не випадково стають найпопулярнішим взуттям в холодну пору року. У новому сезоні дизайнери вдосконалили це взуття і запропонували модницям кілька оригінальних рішень:

-Шнуровка, липучки, вставки-гумки дозволяють підібрати уггі, які ідеально сядуть по нозі і дадуть відчуття максимального комфорту.

-Яскраві кольори, контрастна обробка, різні вставки і навіть принти роблять жіночі уггі універсальним взуттям на кожен день.

- Хутрова обробка - тренд сезону, який робить образ більш помітним і ефектним. При цьому хутро теж може бути пофарбоване в яскраві кольори.

-Уггі з в’язаними елементами - ще одна новинка 2019 року. Це можуть бути невеликі в’язані вставки, ажурна халява або вся передня частина. Колірна гамма, візерунок, нитки - все індивідуально.

З чим носити жіночі уггі

Вибір одягу і способу в цілому залежить від кольору взуття:

- коричневий і бежеві уггі вважаються класичним варіантом. Вони відмінно поєднуються з дублянкою або паркою такого ж кольору. Доповнити образ можна джинсами або чорними вузькими брюками. Не менш стильно виглядають бежеві уггі зі світлою спідницею, особливо якщо вибрати взуття з красивою обробкою.

- Чорне і сірі жіночі уггі можна назвати одним з найбільш універсальних варіантів. Вони добре поєднуються з синіми і блакитними джинсами, чорними брюками-скіні, спідницями і сукнями як спокійних, так і яскравих забарвлень. Єдина порада стилістів - вибирати однотонний одяг, особливо якщо уггі прикрашені стразами, принтами або блискучими вставками.

- Уггі білого кольору ідеально підходять для створення світлого модного образу. Біла спідниця, сукня або вузькі штани, світлий светр, пальто або шубка - увага оточуючих гарантовано. Замість білого одягу можна вибрати бежеве, ніжно-блакитне, ніжно-рожеве або сіре забарвлення.

В цілому стилісти рекомендують не боятися експериментувати, адже уггі чудово підходять під різний одяг і стають незамінним взуттям на роботу, на прогулянку і навіть на романтичну зустріч.