За здоров’ям і красою до Sky Fitness!

Перебуваючи в режимі динамічного нон-стопу сучасного життя, досить таки часто людина відчуває зниження імунітету, погіршення здоров'я і набору ваги. Для боротьби з даними проблемами необхідно підтримувати своє фізичне здоров'я, а однією з найпопулярніших спортивних дисциплін є фітнес.

Основним завданням фітнесу є поліпшення як фізичного здоров’я, так і психологічного, духовного якості людини. Тренування досить позитивно впливають на настрій людини, змушуючи її ставити перед собою нові цілі у всіх видах діяльності.

І якщо Ви плануєте розпочати свої тренування в клубах здоров’я в Києві, найкраще обрати для цього клуб Sky Fitness, котрий є володарем почесного титулу “Бренд року 2017”, і який на протязі кількох років допомага тисячам киянам і гостям столиці підтримувати і зміцнювати своє здоров’я, освоювати нові види спорту, і знаходити нових друзів!

Кожен день наша команда робить все, щоб саме з нами фітнес і спорт легко стали невід’ємною і приємною частиною Вашого життя. Ми пропонуємо найбільше розмаїття видів фітнесу та спорту, найбільшу кількість тренувань в тиждень, високопрофесійний і уважний інструкторський склад, передове спортивне оснащення, що дозволяє задовольнити бажання і амбіції як досвідчених атлетів, так і початківців, зручне місце розташування і графік роботи, а також унікальні технології спортивно-медичного скринінгу і моніторингу Ваших результатів.

Комфорт і приємна атмосфера клубу допоможуть Вам швидко втягнутися в тренувальний процес, досягти бажаних результатів найбільш ефективним і безпечним способом.

Конкурентні переваги Sky Fitness

- Вступаючи до клубу Sky Fitness, Ви отримуєте доступ до передових і найкорисніших технологій фітнесу, SPA-послуг, медичного обстеження та інших технологій підтримки свого здоров’я і догляду за собою, тому що наша команда щодня займається вивченням новинок світової фітнес і wellness індустрії, щоб відібрати найбільш ефективні з них для наших клієнтів.

- Ми навчаємо свій персонал, що називається, з перших рук, організовуючи тренінги безпосередньо з розробниками тренувальних систем і технологій. Наш персонал активно навчається, ми щорічно відвідуємо світові фітнес-конвенції, виставки та семінари. Наш клуб не залежать ні від яких франшиз і повністю незалежний в прийнятті рішень про якість, кількість і терміни навчання наших співробітників. Завдяки багаторічному і постійному навчанню, загальній корпоративній культурі постійного взаємного і зовнішнього навчання Sky Fitness пропонує високоякісні і конкурентні авторські розробки тренувальних систем, які можна знайти в розкладі наших групових програм.

- Клуб Sky Fitness дуже функціональний і надає сьогодні найповніший спектр послуг: найширша сітка групових програм, дитячих програм, клубних подій і заходів, широкий спектр SPA-послуг і медичного скринінгу найважливіших показників Вашого здров’я, що дозволяє Вам отримати в наших стінах комплексний і грамотний підхід до аналізу Вашого здров’я і його зміцненню. Тут представлено і використовується найкраще обладнання від кращих світових виробників. Ми регулярно оновлюємо парк спортивного та тренажерного обладнання.

- Наші SPA-технології також відрізняються різноманітністю і досконалістю: від класичного масажу і мезотерпіі до апаратної косметології і фанготерапіі. Окрім того на території клубу функціонує чудовий добре обладнаний басейн.

- Клуб Sky Fitness пропонує унікальну дитячу програму. Тут функціонують численні секції для дітей і підлітків, загалом Ваша дитина отримує можливість приєднатися до нашого великого, яскравої і дуже насиченого клубного життя. Ми надаємо найконкурентніше, найбагатше, різноманітне тренувальне і навчальне середовище для ваших діток..

- Варто зазначити зручне місце розташування, адже заклад знаходиться всього в 100 метрах від столичного метро Палац Спорту, на даху ТРЦ Gulliver. Погодьтесь, ситуація з пробками на дорогах навряд чи покращиться, тому важливо вибрати клуб, до якого Вам буде зручно добиратися.