Google і Yves Saint Laurent представили «розумний» рюкзак

Два роки тому пошуковий гігант в співдружності з компанією Levi's, почав випускати смарт-куртку. Незважаючи на те, що сьогодні її вже не зустрінеш на прилавках, Google вирішив продовжити розпочату раніше справу і, спільно з Yves Saint Laurent, створив «розумний» рюкзак за ціною тисяча доларів.

Cit-e, безумовно, можна вважати цікавим продуктом, проте, немає ніякої впевненості в тому, що він виявиться вдалішим, ніж його попередник. Новинка, розроблена за участю фахівців легендарного модного будинку, отримала досить скромний дизайн, без присутності будь-яких вишуканих або помітних деталей. Але, його зовнішній вигляд явно свідчить про високу якість товару.

“Мозком” для смарт-рюкзака стала платформа Jacquard, що забезпечує не тільки надійну синхронізацію новинки з мобільним телефоном, але також роботу інших функції. На сьогоднішній день ще не відомо, про які саме функції йдеться, і для чого вони можуть знадобитися користувачам.

Ті, хто побажає купити рюкзак, повинні готові викласти за нього чималу суму - 995 дол. США. Безумовно, дорогувато. Однак, корпорація Google обіцяє в майбутньому продовжити випуск смарт-одягу, але вже за прийнятною ціною. Варто нагадати, що «розумна» куртка не змогла завоювати популярність у покупців, тому, проект був закритий. Можливо, доля смарт-рюкзака виявиться більш щасливою.

Варто зазначити, що технологія проекту Project Jacquard була запропонована в 2016 році, в основному комбінуючи спеціальні водостійкі струмопровідні тканинні матеріали з тканинами, які можуть відповідати операційним жестам, аналогічним сенсорній панелі, а потім перетворювати робочі жести в команди управління за допомогою передачі по Bluetooth, щоб користувач міг швидко виконати певну функцію простим жестом, надівши розумний одяг, без особливого залучення мобільного телефону.

Як згадувалося в попередніх новинах, Google вже почала планувати наступне покоління технології Project Jacquard і додасть більше функцій, але поки не буде додавати голосові інтерактивні функції, головним чином тому, що технологія Project Jacquard спочатку була розроблена за допомогою сенсорних жестів. Щоб відповідати функції Google Assistant, необхідно використовувати функцію з’єднання, наприклад, щоб активувати службу Google Assistant на мобільному телефоні за допомогою жестів, а потім дозволити користувачеві взаємодіяти з допомогою голосового управління.

Інтернет-магазин https://biale-store.com.ua/ryukzaki/ пропонує широкий асортимент стильних функціональних чоловічих, жіночих і дитячих рюкзаків по доступній вартості.В наявності значна кількість різноманітних моделей любих розмірів, кольорів, матеріалів і конструктивних особливостей.