Компресори Remeza: конструктивні особливості, сфери і переваги використання

Останнім часом широкого поширення набули машини для стиснення повітря і газу. Вони знаходять застосування практично у всіх галузях промисловості і навіть у побуті. Їх використання залежить від умов експлуатації, а також потреб виробництва.

Для кожного випадку вибирається певний тип обладнання, що має необхідну продуктивність, рівень тиску, відповідний навколишніх умов. Це було враховано виробниками, тому продукція більшості компаній представлена ​​широкою лінійкою продукції, прикладом може служити компресор Remeza, що випускається в різних модифікаціях, і які на сайті fiac-ua.com пропонує офіційний представник виробника компанія ООО «Мега Ком».

Щоб переконатися в якісному виконанні виробів цієї марки проведемо їх порівняння з аналогами.

Виробник агрегатів Remeza

Історія компанії починається в далекі 1980 роки. Саме тоді було створено машинобудівне виробництво, яке згодом переросло в фірму Remeza. Сьогодні пріоритетним напрямком в діяльності виробника є випуск повітряних компресорів Ремеза. При їх виготовленні використовуються комплектуючі тільки від провідних світових холдингів, що спеціалізуються на виробництві машин для стиснення повітря і газів. Все обладнання, що випускається компанією піддається ретельній перевірці на кожному етапі виготовлення, що підтверджено сертифікатами відповідності згідно Держстандарту.

Види компресорного устаткування

Лінійка продукції виробника не обмежується лише одним видом пристроїв. У неї включені наступні типи компресорів Ремеза:

- Гвинтові маслозаповнені;

- Гвинтові безмасляні;

- Поршневі (двох модифікацій);

- Середнього тиску;

- Дожимні (бустери);

- Пересувні станції;

- Ресивери вертикальні.

Кожна з перерахованих груп приладів включає в себе кілька модифікацій, що відрізняються технічними характеристиками. Гвинтові маслозаповнені представлені моделями з тиском від 5 до 15 бар при потужності двигуна 4-315 кВт і продуктивності від 450 до 51600 літрів в хвилину. Безмасляні компресори Remeza дещо поступаються їм за всіма показниками. Вони є менш потужним і продуктивними.

Поршневе обладнання відрізняється ще більш низькими показниками і ділиться на прилади низького і середнього тиску.

Пересувні дизельні компресорні станції Ремеза є комплекс пристроїв для виробництва стисненого повітря. Додатково вони можуть оснащуватися ресиверами об’ємом в 270 і 500 літрів, що виготовляються самим виробником. Випускається компанією обладнання застосовується в різних галузях виробництва, в медицині, в транспорті (тролейбуси і електропоїзди).

Конструктивні особливості продукції

Незважаючи на те, що останнім часом найбільшою популярністю користуються гвинтові компресори Ремеза, поршневі все ще залишаються широко затребуваними на вітчизняному ринку. Це в першу чергу відноситься до виробів компанії Remeza. Вона випускається декілька модифікацій обладнання цього типу, серед яких присутні:

- маслозаповнені;

- безмасляні.

Вони відрізняються за деякими параметрами, можуть оснащуватися як електричним, так і бензиновим двигуном, але в конструктивному плані досить прості і надійні. Привабливим аспектом при покупці поршневих компресорів є і низька ціна на компресори Ремеза. Крім того, компанія має широко розвинену мережу сервісних центрів, тому усунути несправності обладнання можна в найкоротші терміни.

Гвинтові компресори Remeza відносяться до найбільш технологічного і сучасного обладнання. При порівнянні їх з поршневими моделями можна побачити масу переваг, таких як:

- висока продуктивність;

- компактні габарити;

- висока надійність;

- тривалі терміни експлуатації;

- низький рівень шуму;

- простота в обслуговуванні.

Управління роботою цих приладів здійснюють мікропроцесорні системи, що дозволило скоротити витрати на обслуговуючий персонал. Гвинтові компресори від компанії Ремеза використовуються найчастіше на великих підприємствах, хоча і на невеликих виробництвах їм знайдеться застосування.