Тренд сезону: художня ковка в інтер’єрі

Якісні ковані меблі в інтер'єрі, безсумнівно, виділяються з інших предметів обстановки в будинку і дозволяють додати в стиль унікальність, яку добре оцінить ваша сім'я або друзі. Витонченість, чарівність, ексклюзивність - цей ряд можна продовжувати довго. У таких виробів є безліч різних переваг на тлі інших видів меблів.

Переваги кованих виробів

1. Універсальність - одне з головних достоїнств. Прийшовши в магазин, ви зможете вибрати собі ковані меблі під будь-який випадок, під будь-який стиль і навіть настрій, так як сучасні технології дозволяють створити з металу найрізноманітніші форми, починаючи від простих веселих ескізів і закінчуючи суворими формами в середньовічному стилі. Дизайнери нерідко вибирають даний тип меблів, тому що за допомогою ковкия можна висловити будь-яку думку і отримати при цьому максимальну вигоду. До речі, оцініть художню ковку Луцьк від досвідчених креативних компанії «Артдеко», такі вишукані вироби стануть справжньою окрасою вашого інтер’єру!

2. Міцність і термін служби у кованих виробів на висоті, завдяки матеріалам, з яких створюються майбутні предмети обстановки. Нержавіюча сталь, латунь і інші матеріали прослужать вам досить довго при належному догляді, а про їх міцністіь і сперечатися не потрібно, метал - один з надійніших матеріалів на планеті!

3. Природна чистота даних меблів також є вигідною перевагою на тлі сучасних меблів, які виробляються з різних синтетичних матеріалів, що містять безліч алергенних матеріалів, і котрі можуть викликати відповідну реакцію у людини. Але ковані меблі не мають такого мінуса, тому їх можна сміливо розміщувати у себе в квартирі і не боятися, що у вас почнеться алергія і з’явиться висип на шкірі.

Розміщення меблів, викуваних з металу в квартирі не завжди стає простим завданням, але і особливих труднощів у вас виникнути не повинно. При належній фантазії і почутті стилю ви зможете виконати всі ваші мрії, склавши красиву композицію, яка буде містити в собі ковані меблі, приємне м’яке освітлення, а може навіть і камін.

4. Найчастіше з металу роблять гарні різьблені стільці, витончені моделі обідніх столів і ажурні довгі дивани. Однак плоску частину столу не виготовляють з цілісного шматка металу, а використовують скло, рідше - дерево. Це теж варто враховувати при оформленні квартири кованими меблями.

На замітку: Габаритне кування необов’язкове. Досить кілька металевих виробів, тонко оброблених, щоб привнести загадку і статус в ваш інтер’єр. Це можуть бути світильники, підлогова вішалка, підставка для парасольки, а так само ковані підставки під квіти.

Популярні тематики

Секрет легкості і прозорості кованих меблів криється в рослинних орнаментах. Візерунок, що повторює виноградну лозу, квіти, пагони плетених рослин вже багато століть вважається класикою, яка ніколи не вийде з моди.

Другою за популярністю можна назвати морську тематику. Наприклад, підкреслити функціональність ванної кімнати і одночасно прикрасити її можна, використовуючи підставки і елементи декору у вигляді русалок, черепашок і коралів. Вони підійдуть і для робочого кабінету: морські судна, якоря, штурвали будуть як надихати, пробуджуючи спогади про подорожі, так і нагадувати про правильність обраного курсу.

З деяких пір з’явилася ще одна тенденція у використанні кованого декору для інтер’єрів: зістарене кухонне начиння і різні аксесуари відтепер служать прикрасою навіть найсучасніших інтер’єрів, повертаючи в тишу сільських двориків і наповнюючи теплом глянець сучасних кухонних фасадів.