Головні критерії вибору сонячних батарей

Питання альтернативної енергетики є особливо актуальним на сьогоднішній день, і в цьому контексті використання енергії сонця є особливо привабливим з огляду на економність і екологічність.

Якщо виникло питанням, як вибрати сонячні батареї, зверніться тут https://solarsolutions.space/services/proektuvannya-sonyachnix-elektrostancij/ до менеджерів компанії “Solar Solutions” за детальною консультацією. Досвідчені фахівці оперативно виконають технічний аналіз і проведуть розрахунок за всіма необхідними параметрами.

Конструкція сонячних батарей

До складу однієї панелі входить кілька об’єднаних фотоелектричних кремнієвих секцій. Суть роботи полягає в перетворенні сонячної енергії в електричний струм. Кілька з’єднаних модулів утворюють ефективний пристрій по перетворенню сонячної інсоляції в електроенергію. На поверхню кожного виробу кріпиться загартоване скло з особливою структурою. Його функція полягає в захисті фотоелектричного модуля від впливу зовнішніх негативних чинників. Вся конструкція забезпечена алюмінієвим корпусом, що забезпечує її міцність і довговічність. Життєвий цикл пристрої значно подовжується завдяки відсутності рухомих механізмів, які в процесі експлуатації можуть вийти з ладу.

Критерії вибору фотоелектричних панелей

Перше, на що потрібно звертати увагу - потужність модуля. Чим вища потужність батареї - тим більша її ціна. Від потужності залежать фізичні габарити панелей. Чим більше конструкція - тим вище її продуктивність.

Наступний критерій вибору - тип панелі. Розрізняють декілька різновидів:

- монокристалічні. Найефективніший і найменш габаритний вид. Має досить високу вартість. Якщо ви хочете придбати високоякісні та продуктивні вироби - це найкраще рішення для вас;

- полікристалічні. Виконано з полікристалічного кремнію. Ідеальне поєднання економічності і продуктивності;

- вироби з тонкоплівкового кремнію. Найдешевший варіант, що володіє найменшою ефективністю.

Крім виду системи слід враховувати такі моменти:

- Потрібний обсяг виробленої енергії. Проведення оцінки всіх електричних приладів, які планується підключити до системи, дасть можливість розрахувати приблизний обсяг спожитої електрики. Потужність обраних виробів повинна перевищувати розрахункову, що є гарантією оптимального показника потужності.

- Місцезнаходження конструкції. Вибір розташування системи безпосередньо залежить від кількості панелей. Кожен модель повинен розташовуватися в зоні максимальної освітленості, де простежується найбільша інтенсивність сонячного світла простежується з ранку і до полудня.

- Термін служби. Більшість фотоелектричних перетворювачів мають гарантію терміном на 10-25 років.

Що пропонує своїм клієнтам компанія “Solar Solutions”?

Компанія спеціалізується на проектуванні, монтажі та обслуговуванні систем альтернативної енергетики з 2016 року. Команда співробітників складається з фахівців, здатних запропонувати найсучасніші рішення для поліпшення навколишнього середовища. Наше завдання - надати людям товари і послуги, що сприяють поліпшенню екології, а також розвитку здорового і успішного суспільства.

У процесі роботи ми використовуємо найновіші енергозберігаючі технології для досягнення найкращих результатів. Використовуючи світлову енергію, вам більше не доведеться платити за електрику і підводити комунікації до будинку. Ми пропонуємо великий асортимент товарів для комплектації СЕС на основі перетворюють батарей. Завдяки нашим установкам ви зможете:

- вирішити проблеми підключення до електромережі;

- знизити рівень споживання електроенергії;

- компенсувати відсутні електричні потужності.

На кожен товар надається гарантія від виробника або нашої компанії. Ми завжди на стороні клієнтів, тому в разі будь-яких недоробок готові оперативно все замінити. Наші фахівці допоможуть вибрати найбільш підходящий варіант і розроблять найбільш ефективне рішення для вкладення коштів.