Переваги придбання автозапчастин в інтернет-магазині

В даний час автомобіль - зовсім не розкіш, а засіб пересування. Причому зустріти на дорозі можна машини і вітчизняні та імпортні, абсолютно нові і з пробігом. Але неважливо, який автомобіль, головне - його стан, адже від цього безпосередньо залежить безпека поїздки.

Водії намагаються серйозно підходити до догляду та обслуговування автомобіля, але, незважаючи на це, автомобільні запчастини дуже часто приходять в непридатність і вимагають заміни. Часом це трапляється так несподівано, що просто немає часу їздити по місту і шукати потрібні деталі. Як же бути в цьому випадку? Де купити запчастини за прийнятною ціною і за короткий термін?

Серед великої кількості автовласників стало досить популярним, купувати автозапчастини в інтернет-магазинах, і на це є свої причини.

Переваги інтернет-магазину

- Широкий асортимент

- Простота і доступність оформлення замовлень

- Гарантія на запчастини, придбані через інтернет

- Економія часу

- Доступні ціни

- Можливість отримання консультації фахівця

- Можливість самостійного вибору без настирливих продавців

- Наявність опису запчастин, їх характеристики

- Зручна доставка

- Цілодобова робота без перерв і вихідних

- Акції та знижки

- Можливість замовлення відсутніх деталей зі складу.

Всі ці переваги притаманні інтернет-магазину Драйв Бутик, де в широкому асортименті представлено хімія, звук, відео, світло, охоронні системи і інша електроніка для автомобілів різних марок, а також різноманітні автомобільні аксесуари від відомих виробників.

Критерії вибору інтернет-магазину автозапчастин

Покупки через інтернет доставляють набагато менше турбот і клопоту, оформити замовлення досить легко, це під силу будь-якому користувачеві. Навіть одна поїздка в магазин займає купу часу, хоча за цей же час можна переглянути кілька інтернет-магазинів і вибрати те, що потрібно. Але замовляючи автозапчастини через інтернет, потрібно бути гранично уважним, щоб не стати жертвою сайтів-одноденок. На що ж звернути особливу увагу?

- Популярність сайту. Чим раніше створений сайт, тим краще, адже це говорить про його надійність. Сайт повинен мати хороший дизайн з обов’язковим зазначенням контактних телефонів та адреси.

- Каталог запчастин. Якщо в інтернет-магазині представлено невелику кількість деталей, то, швидше за все, це шахраї. Якщо ж асортимент широкий і різноманітний, представлений тисячами позицій, то це хороший магазин.

З’ясуйте, чи надається гарантія на запчастини, а вона повинна бути в обов’язковому порядку, тому що інтернет-магазини працюють з виробниками напряму.

Важливими є відгуки про інтернет-магазині, витратьте трохи часу і вивчіть відгуки інших покупців, поспілкуйтеся з людьми на форумах, це може бути дуже корисно. Але сприймайте все висловлювання реально, з часткою критики, адже в нашій країні ще толком не навчилися хвалити, а ось вишукувати найменші недоліки деякі дуже люблять.

Чим більше способів розрахунку в магазині, тим краще. Можна вибрати те, що зручно саме вам. Найчастіше інтернет-магазин вимагає 100-процентну передоплату, але іноді можлива оплата кур’єру або накладений платіж. Оплатити товар в інтернет-магазинах можна навіть не виходячи з дому, наприклад, банківською картою або електронними грошима.

Сьогодні інтернет-магазини пропонують безліч варіантів доставки: кур’єрська доставка, отримання поштою або транспортною компанією, самовивезення з офісу або складу. Якщо вам не хочеться нікуди їхати, чи ні часу, то кур’єр привезе обраний товар прямо вам додому в зручний час. Інтернет-магазин зацікавлений в придбанні постійного покупця, тому менеджери обов’язково підуть вам на зустріч і запропонують більш вигідний варіант. Якщо Вас товар відсутній, то можна залишити заявку з контактною інформацією, і під час вступу деталі менеджери з вами зв’яжуться.

Питання ціни

Інтернет-магазини відрізняє не тільки швидке і якісне обслуговування, а й значно менші ціни в порівнянні зі звичайним магазином. Це викликає у вас підозру? А даремно!

Низькі ціни обумовлені тим, що інтернет-магазину не потрібна велика торгова площа для розміщення товару і безліч персоналу. Націнки в інтернет-магазинах в два, а то і в три рази нижче, ніж в звичайному магазині. Звичайні магазини отримують великі гроші від одного покупця, а інтернет-магазини - трохи, але від великого потоку людей. Чим більше відвідувачів, тим більше покупок і прибутку.

Також регулярно в таких магазинах проводяться акції і різні бонусні програми, що дозволяють придбати певний товар на більш вигідних умовах, а для постійних клієнтів діють накопичувальні системи знижок. Оскільки магазин не повинен втрачати покупців, то і немає сенсу підсовувати залежаний або бракований товар.