Названа найпопулярніша пісня літа

Нещодавно популярний музичний сервіс Spotify оприлюднив дані про пісні, які найчастіше прослуховувалися цього літа по всьому світі. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

Найбільш популярною виявилася композиція Каміли Кабельо і Шона Мендеса Señorita. На другому місці - трек Еда Ширана і Джастіна Бібера I Do not Care. Трійку замкнула пісня Біллі Айлиш Bad Guy.

Хіт Old Town Road американського репера Lil Nas X, виконаний разом з кантрі-музикантом Біллі Реєм Сайрусом, раніше побив рекорд чарту Billboard Hot 100 і протримався на першому місці протягом 17 тижнів, однак в рейтингу Spotify він розташувався лише на четвертому місці. П’яту позицію займає Callaita від Bad Bunny і Tainy.

У десятку найбільш популярних потрапили такі пісні, як Beautiful People Еда Ширана і Халіда, Otto Trago панамського співака Sech і пуерториканського репера Darell, Someone You Loved Льюїса Капальді, Goodbyes хіп-хоп-виконавців Post Malone і Young Thug, а також іншої трек від Post Malone і Swae Lee під назвою Sunflower.

А дещо раніше китайські вчені склали чорний список сучасних хітів, які протипоказані для прослуховування під час керування автомобілем. Фахівці Південно-Китайського технологічного університету відібрали 96 найбільш популярних композицій з порталу Spotify і за допомогою автосимулятора вивчили поведінку тисячі водіїв на предмет психологічного стану під час руху по завантаженої многополосной трасі.

У топ-3 найбільш небезпечних композицій для водіїв і, відповідно, для їх пасажирів виявилися пісні «American Idiot» групи Green Day, «Party In The USA» співачки Майлі Сайрус і «Born to Run» Брюса Спрінгстіна.

За висновком китайських вчених, надто гучна, важка і швидка музика змушує водія міняти смугу руху в два рази частіше, а також їхати в середньому на 8 км / год швидше.

До списку найбільш безпечних для водіїв пісень увійшли «Stairway to Heaven» групи Led Zeppelin і «Under the Bridge» команди Red Hot Chili Peppers.

На сайті https://my.ua/persons/diadia-vadia ви дізнаєтесь про творчість популярного музиканта і співака Дядя Вадя, учасника відомого гурту «MOZGI», а також про його співпрацю з багатьма іншими гучними музичними проектами.