Стильні принти і незвичайні фасони: наймодніші сумки осені-зими 2019

Крихітні сумки-малятка і строгі «кубики», двоколірні моделі і класичні сумки, пухнасте хутро і «чудо в пір'ях» - модні сумки цієї осені і зими демонструють безмежний політ фантазії дизайнерів модних брендів.

Всі вже давно звикли до того, що мода рухається по спіралі, але з кожним роком модні тенденції змінюються все швидше, і часом дуже важко за ними встежити. Однак, в цьому році дизайнери не ставили строгих рамок, і головне правило сезону - відсутність будь-яких обмежень.

Роблячи огляд наймодніших сумок осені, а такі в широкому асортименті представлено в інтернет-магазині Сумочка Шоп, варто відзначити, що в цьому році в моді будуть не тільки класичні варіанти, але і оригінальні дизайнерські моделі. При цьому, щоб вибрати модну сумку і бути в тренді, можна сміливо спиратися тільки на свій смак.

Анімалістичні принти знову в моді

Жіночі шкіряні сумки ще в минулому році повернулися на модні подіуми, але в цьому році дизайнери пропонують звернути увагу на сумочки з леопардовим, крокодиловим або зі зміїним принтом. Такі моделі виглядають дуже цікаво і стануть яскравою родзинкою твого образу.

Два кольори

Колір в тон і протилежний колір, клітинка, смужка і навіть оригінальні комбінації з анімалістичні принтом. Ці рішення можна побачити в останніх колекціях Gucci і Burberry. Найбільш актуальними сьогодні вважаються сумки, оформлені в червоно-білих і молочних відтінках.

Сумка-бочонок

Моделі циліндричної форми з набивної шкіри з незвичайними ручками виглядають дуже стильно і стануть відмінним доповненням до вашого осіннього або зимового образу. До незаперечних переваг таких моделей варто віднести практичність, адже завдяки своїй формі вони відрізняються хорошою місткістю.

Жіноча сумка на пояс

Популярність таких моделей в першу чергу пояснюється тим, що вони звільняють руки своєї власниці. У майбутньому сезоні будуть модними не тільки класичні моделі, а й незвичайні сумки. Це дозволить внести оригінальну родзинку в свій осінній образ.

М’які і пухові

Майбутньою зимою ви без проблем підберете жіночу сумку через плече, яка буде гармонійно виглядати як з пуховиками oversize, так і з шубою (звичайно ж, штучною). Це можуть бути як великі м’які стьобані сумки, так і невеликі моделі з оригінальною хутряною обробкою.

Сумки хобо

Мішкуваті сумки з гострим дном як ніколи популярні. Такі моделі виглядають дуже лаконічно і стильно. Більш того, завдяки тому, що вони не мають жорсткого каркаса, вони дуже місткі.