8 переваг зовнішньої реклами

Хочете розкрутити новий бізнес або оживити старий? Прийшов час зовнішньої реклами! З її допомогою ви без зайвих бюджетних і емоційних затрат досягнете всього, до чого прагнете.

Зовнішня реклама - це, якщо ви не в курсі, всі ті яскраві рекламні конструкції, які ви бачите кожен день на вулиці. Вивіски на магазинах, білборди біля доріг і брандмауери на фасадах будівель, лайтбокси та стели на тротуарах, фреймлайти на вітринах і багато іншого.

Подібні рекламні конструкції вже стали частиною великих і малих міст, і це не дивно. Підприємці охоче замовляють таку рекламу, тому що вона дуже вигідна і приносить успіх. Нижче наведено список з найголовніших переваг зовнішньої реклами.

Ефективність

Статистика свідчить, що саме такий різновид приносить найбільший ефект серед всієї реклами. Причини прості:

- зазвичай зовнішня реклама великого розміру, тому її помічають;

- вона доносить повідомлення коротко і лаконічно, часто сюжетами, які легко запам’ятовуються.

Переконливо? Шукайте, де замовити зовнішню рекламу? Скористайтесь послугами креативних професіоналів з РВК “АртЛайт”, саме там ви зможете по доступній вартості замовити бездоганної якості оригінальні різноманітні вивіски, стелли, дахові конструкції, об’ємні букви.

Ціна

Скільки коштує зовнішня реклама? Як не крути, а зовнішні вивіски - одні з найдешевших на ринку реклами. Розмістити банер або лайтбокс вийде бюджетніше, ніж, наприклад, запустити ролик на телебаченні. Та й до того ж за кожну наступну трансляцію ролика ви будете платити більше і більше. У зовнішньої реклами ціна одна. Заплатили її, і реклама 24/7 інформує про ваш бізнес.

Регулярність

Зовнішня реклама зазвичай стоїть тривалий період і люди, які йдуть або їздять на роботу одним і тим же шляхом, бачать вашу рекламу щодня. А іноді і по кілька разів на день! Погодьтеся, складно не запам’ятати і вже тим більше не помітити, що рекламується. Банер або вивіска - це не те, що можна просто взяти і вимкнути, закрити. Від зовнішньої реклами теперь не сховаєшся, чого не скажеш про інші види.

Відповідність цільовій аудиторії

Зовнішню конструкцію можна встановити там, де напевно «тусується» ваша цільова аудиторія. Наприклад, якщо у вас продукція для студентів, чому б не поставити рекламний щит на їхньому шляху на навчання?

Успішне поєднання

Чим хороша зовнішня реклама, так це можливістю поєднувати відразу кілька варіантів конструкцій. Повісьте брандмауер, додайте десяток банерів, прикрасьте місце локації бізнесу даховою конструкцією і приправте найближчі провулки покажчиками - коктейль успішної рекламної кампанії готовий! І більше не потрібно нудитися над питанням, як зробити зовнішню рекламу такою, що запам’ятовується. При такій великій кількості її так чи інакше запам’ятають.

Коли ви одночасно використовуєте різні види «наружки», аудиторія починає мимоволі помічати бренд і згодом дізнаватися його. Не встигнете оком моргнути, як пасивні спостерігачі стануть активними покупцями.

Доступність і широке охоплення

Щоб побачити зовнішню рекламу, людям не потрібні спеціальні засоби. Достатньо всього лише прогулятися по місту. А от інші види реклами - ті ж банери на інтернет-сайтах, телевізійні ролики, газетні оголошення - вимагають сторонніх ресурсів, які ще, до речі, потрібно купити або оплатити.

Так як від вуличної реклами не можна сховатися, її бачать все. Навіть ті, хто взагалі ніколи б не зацікавився вашим продуктом. Тому надзвичайно широке охоплення аудиторії - важлива перевага такої реклами.

Позитивне сприйняття

Така реклама не дратує. А ось ролики по ТБ, які перебивають трансляцію фільму, і спливаючі вікна в браузері, що закривають пів тексту інколи прямо бісять! Якщо зовнішня вивіска зроблена якісно, ​​вона прикрашає місто. Крім того, вивіски з підсвічуванням, лайтбокси допомагають людям орієнтуватися в нічний час.

Висока якість

Світ розвивається. Разом з ним розвивається технологія виготовлення зовнішньої реклами. Красиві і економічні світлодіодні лампи, барвисті неонові труби, потужні електронні та комп’ютерні інновації, високоміцні матеріали допомагають зробити зовнішні конструкції максимально привабливими.

Якою має бути зовнішня реклама, щоб сьогодні вона принесла успіх? Такою, щоб поглянути на неї і закохатися! В умовах жорсткої конкуренції зовнішня реклама може домогтися видатних результатів тільки так.